konec SK Sigma Olomouc B – FK Příbram
4:1
(3:0)
Komentuje: Daniel Gargulák
 
63
Olomouc B právě vstřelila branku!
Hanáci si ale tříbrankové vedení berou ihned zpět! DAVID VANĚČEK se zorientoval na malém vápně ze všech nejlépe a rychlou dorážkou nikým nebráněn poslal míč za bezmocného Melichara.
 
62
Příbram právě vstřelila branku!
A Příbram z ničeho nic dává svůj první gól! Skvělý centr Langamera poslal přesnou hlavičkou za záda Trefila přesně k tyči FELIX ČEJKA. Hosté navíc hrají dobrý druhý poločas, jejich branka ještě slibuje do závěru utkání pořádné drama.
 
40
Olomouc B právě vstřelila branku!
Hanáci jdou do trháku! Skvěle rozehraná standardka nakonec vyústila hned ve dvě dorážky a tou druhou poslal míč i přes hradbu těl z místa určeného pro rozehrávání pokutových kopů do branky DENIS KRAMÁŘ.
 
21
Olomouc B právě vstřelila branku!
Excelentní trefa PATRIKA SLAMĚNY ze standardní situace posílá Sigmu do dvoubrankového vedení! Tvořivý hráč Olomouce zamířil z úctivé vzdálenosti neuvěřitelně přesně a razantně přesně do rohu Melicharovy svatyně.

Dámy a pánové, tohle byl gól sezóny druhé nejvyšší soutěže.
 
8
Olomouc B právě vstřelila branku!
Nedáš, dostaneš! Sigma se ihned z následné akce dostává do vedení! Na konci pohledné akce byl DENIS KRAMÁŘ, který i přes stín obránce poslal nádhernou obalovačku na zadní tyč. Gól, který by mohl být jednoznačně kandidátem na gól kola.