konec MFK Vyškov – SK Slavia Praha B
2:2
(1:1)
Komentuje: Tadeáš Mima
 
90
Žlutá karta pro tým SK Slavia Praha B (Petr Hronek).
 
87
Další velký moment Mafwenty, který nebyl daleko od rozhodující branky! Po zásahu hostující defenzivy se bude hrát od rohového praporku.
 
86
Střídání v týmu SK Slavia Praha B:
ze hřiště odchází Ebrima Singhateh, přichází David Hájek,
ze hřiště odchází Eric Hunal, přichází Albert Labík.
 
82
MFK Vyškov právě vstřelil branku!
Poctivou práci u postranní čáry odvedl již zmiňovaný Mafwenta, který se zorientoval ve hře a poslal ukázkový centr přímo na hlavu nabíhajícímu BIENVENUE KANAKIMANOVI. Ten prokázal velkou sílu ve vzdušném prostoru a důraznou hlavičkou uklízí do sítě.
 
79
Žlutá karta pro tým SK Slavia Praha B (Michal Hošek).
 
75
Trestuhodnou ztrátu míče mohl potrestat Jakub Kopáček, hostující kapitán ale svůj postup proti brankáři Vyškova zahodil a nasměroval balon po zemi o kousek mimo!
 
69
Střídání v týmu SK Slavia Praha B:
ze hřiště odchází David Planka, přichází Matouš Nikl.
 
68
Němeček chytře našel mezi soupeři Kanakimanu, jenž skvěle načasoval výskok do vzduchu doplněný hlavičkou. Míč se nicméně vydal mírně vedle.
 
64
Žlutá karta pro tým MFK Vyškov (David Němeček).
 
63
Střídání v týmu MFK Vyškov:
ze hřiště odchází Filip Štěpánek, přichází Fandje Djibril Touré.
 
60
Alegue přiťukával po úprku dopředu na nabíhajícího Lacíka, jeho střela z bezprostřední blízkosti byla tečována a Slavia posléze zvládla i roh jakožto bránící tým.
 
56
Slavia B právě vstřelila branku!
Zpočátku pomalý rozběh, který doplnilo klinicky přesné zakončení po zemi do spodního růžku. Přesně takto si s penaltou poradil EBRIMA SINGHATEH, na jehož balon byl Kinský se svým skokem na opačnou stranu krátký.
 
55
Ondřej Vintr si počínal nedovoleně v pokutovém území, což vzbudilo nejen řadu emocí, ale zároveň zaručuje i pokutový kop ve prospěch rezervy Slavie. Míč si staví na puntík Ebrima Singhateh.
 
55
Žlutá karta pro tým MFK Vyškov (Ondřej Vintr).
 
49
Žlutá karta pro tým MFK Vyškov (Filip Štěpánek).
 
46
Střídání v týmu MFK Vyškov:
ze hřiště odchází Fahad Bayo, přichází Barnabáš Lacík.
 
42
Alegue nebyl úplně daleko od gólové situace. Přes Baya se dostal míč právě k němu a znovu se pokoušel hledat volné místo v horních patrech brány. Míč ale posílá nad.
 
39
Střídání v týmu MFK Vyškov:
ze hřiště odchází Pavol Ilko, přichází Ondřej Vintr.
 
38
Roh srážel Štěpánek vedle tyčky, kde dobíhal balon Bayo. Ten ale nestihl ho poslat za brankovou čáru, když bek odehrál solidním skluzem ven ze hřiště.
 
33
Kinský musel vycestovat od brankové čáry, aby zasáhl míč a odvrátil ho od noh protihráče, který se pohyboval kolem penaltového puntíku!
 
32
MFK Vyškov právě vstřelil branku!
Úžasnou práci odvedl u tohoto gólu ALEXIS ALEGUE, který vzal situaci na sebe a udělal si dostatek prostoru na pravé straně od branky. Měl chvilku na to si balon zastavit, načež uklidil nechytatelnou trefu pod břevno.
 
27
Ebrima Singhateh pokračuje ve svém super představení. Tentokrát mohl Vyškov vděčit Kinskému, který míč nejdříve ztlumil pohotovým zákrokem a poté ho schoval v rukavicích.
 
25
Slavia B právě vstřelila branku!
Potom, co se míč dlouho toulal kolem domácí brány, přichází trest v podání béčka Slavie. EBRIMA SINGHATEH si počkal, až míč přes nedůraznou obranu doskáká až k němu. A i když stál zády k bráně, odvážil se pro efektní patičku a skóroval.
 
24
Břevno trefil Ondřej Kričfaluši po parádní dělovce, míč se navíc odráží zpět do hřiště a zůstává stále v ohni před Kinským.
 
9
Vynikajícím pohybem se před Kinským uvolnil Singhateh a pokoušel se střílet po zemi na vzdálenější tyč. Brankář stačil vystrčit nohu a kopačkou pokus škrtnout mimo.
 
6
Střídání v týmu MFK Vyškov:
ze hřiště odchází Tomáš Cabadaj, přichází Golden Mafwenta.
 
5
Zleva nebezpečně pronikl Petr Hronek, který pořádně prověřil Kinského tvrdou ranou pod břevno. Domácí gólman perfektně vyrazil na rohový kop.