konec SK Líšeň 2019 – FC SILON Táborsko
3:1
(1:0)
Komentuje: Roman Zajíček
 
59
Líšeň právě vstřelila branku! Patý domácí roh v řadě – rovná se gól. ADRIÁN ČERMÁK obdržel tentokrát už přesný centr od Matochy, který ještě možná někdo drobně přizvedl a Moravané odskakují na rozdíl dvou branek.
 
49
Líšeň právě vstřelila branku! Radost hostům dlouho nevydržela, domácí ihned otočili hru a šli do protiakce. Matocha si pohrál s míčem, počkal si až mu na malé vápno naběhne PAVEL SOKOL a ten si věděl rady. Poslal na Pastornického přízemní střelu k pravé tyči a Marvani znovu vedou.
 
46
Táborsko právě vstřelilo branku! Tak o co si domácí koledovali v prvním poločase, dostávají hned v úvodu toho druhého. Z pravé strany přišel centr Varačky na zadní tyč, kde se zjevil zcela sám BOJAN DORDIČ a pro ně už to nebylo nikterak složité. Míč v pohodě uklidil do prázdné branky.
 
27
Líšeň právě vstřelila branku!
Domácí se dostávají do vedení a dá se říct, že zaslouženě. Roh nejprve propadl na druhou stranu hřiště, kde se míče ujal kapitán Jeřábek. Domácí hráč parádním centrem do vápna našel JAKUBA ČERNÍNA, který neméně pěknou hlavičkou uklidil míč k pravé tyči. Tam se Pastornický natahoval marně – 1:0.