konec AC Sparta Praha B – MFK Karviná
2:2
(1:1)
Komentuje: Karel Jedlička
 
90+5
Rozhodčí ještě nechává pokračovat ve hře, hosté vhodili dlouhý aut a Akinyemi měl na kopačce senzační obrat. Úplně sám před brankářem však nastřelil jen Vorla, který mohl pouze roztáhnout ruce a čekat, zda ho střelec trefí.
 
90+4
Karviná právě vstřelila branku!
Zbabělé a alibistické počínání při vlastním přímém kopu se domácím krutě vymstilo. Přes půl hřiště unikl AMAR MEMIĆ, jako vichr se přehnal kolem nestíhajících beků a tváří v tvář propálil Vorla.
 
90+3
Žlutá karta pro MFK Karviná. Hostující kotel sice vyzývá „hoši, bojovat!“, ale po faulu Jiřího Bederky budou muset Slezané tento boj svádět v obraně. Navíc se čeká na další ošetření a vteřiny ubíhají.
 
85
Střídání v týmu AC Sparta Praha B:
ze hřiště odchází Adam Goljan, přichází Dalibor Večerka.
 
85
Kryštof Daněk pěkně prodribloval středem hřiště a z plného běhu zpoza šestnáctky vyslal utěšenou střelu těsně vedle.
 
82
Žlutá karta pro MFK Karviná (Lukáš Budínský).
 
79
Současně střídala také Sparta B:
ze hřiště odchází Adam Karabec, přichází Daniel Horák.
 
79
Střídání v týmu MFK Karviná:
ze hřiště odchází Jaroslav Málek, přichází Michal Papadopulos.
 
77
Obrovskou šanci spálil Schánělec, kterého krásným obloučkem za obranu našel Goljan. Domácí útočník měl spoustu času i prostoru a vypálil prudce těsně vedle levé tyče.
 
74
Střídání v týmu MFK Karviná:
ze hřiště odchází Kelvin Boateng, přichází Adeleke Akinyemi.
 
74
Premiérová žlutá karta pro MFK Karviná. Za faul na Váňu ji dostal Dominik Žák.
 
67
Hned trojité střídání v mužstvu MFK Karviná:
ze hřiště odchází Sebastian Boháč, přichází Daniel Bartl,
ze hřiště odchází Jakub Rezek, přichází Amar Memić,
ze hřiště odchází Rajmund Mikuš, přichází Dominik Žák.
 
61
Zcela volný Cissé měl na kopačce další zásah, tentokrát ho krásnou uličkou našel Okeke, který vystihl karvinskou rozehrávku. Na 1:1 však ve vzájemných soubojích vyrovnal Vladimír Neuman, který tentokrát Senegalcovo zakončení po zemi reflexivně vystihl.
 
58
Sparta B právě vstřelila branku!
Domácí krátce obléhali šestnáctku a Adam Karabec konečně narýsoval přihrávku, jaké se od něj čekají. Na malém vápně neváhal AMATH CISSÉ a zlehka jeko kolmici posunul po zemi podél bezmocného Vladimíra Neumana do sítě.
 
57
Čtvrtou žlutou kartu pro AC Sparta Praha B obdržel za faul na půlce hřiště Dimitrije Kamenović.
 
55
Lukáš Budínský rozehrál přímý kop metr od pravého kraje šetnáctky pod sebe na Jaroslava Málka, jehož vysokou a asi takto nezamýšlenou svíci před bránou tečoval kolenem Jiří Bederka z metru do těla vyskakujícího Vojtěcha Vorla.
 
55
Žlutá karta pro AC Sparta Praha B. Další faul metr od kratší strany velkého vápna zavinil Amath Cissé.
 
46
O přestávce vystřídala Sparta B:
místo lehce zraněného Daniela Kaštánka přichází Pape Amath Cissé.
 
45+2
Ze závaru v šestnáctce po krátkém rohu si našel míč nejlepší karvinský střelec Jaroslav Málek a střelou k tyči nechal opět vyniknout Vojtěcha Vorla, který prokázal skvělý postřeh.
 
45+1
Druhá žlutá karta pro AC Sparta Praha B. Jen sotva krok od kratší strany velkého vápna srazil Daniel Kaštánek unikajícího Kelvina Boatenga.
 
44
Po rohu zakroutil míč z penaltové značky šajtlí z voleje Jaroslav Málek, míč se nečitelně snášel k zadní tyči, kde se do něj opřel Sebastian Boháč a jen těsně minul vzdálenější šibenici.
 
38
Nádherný fotbalový okamžik z obou stran! Lukáš Budínský umístil trestný kop z 25 metrů přes zeď k pravé tyči, Vojtěch Vorel však vyškrabuje robinzonádou na roh.
 
24
Žlutá karta pro AC Sparta Praha B. Za šlapák na Jaroslava Málka je napomínán Nelson Okeke.
 
15
Karviná právě vstřelila branku!
Aby to hostům nebylo líto, předvedl vzápětí minelu také domácí brankář Vojtěch Vorel, když podběhl centr Jaroslava Málka zprava a JAKUB REZEK hlavičkou před zívající bránou nezaváhal.
 
13
Sparta B právě vstřelila branku!
Karvinský DÁVID KRČÍK se inspiroval při sledování včerejšího derby a Váňův přízemní centr z pravé strany uklízí nekompromisně do vlastní sítě.
 
10
Vojtěch Vorel reflexivně doslova vyhrabával míč, který na jeho bránu srazili vlastní spoluhráči z pár kroků po prudké zpětné přihrávce Lukáše Budínského od koncové čáry.