konec AC Sparta Praha B – FC SILON Táborsko
2:1
(0:1)
Komentuje: Michal Nussbauer
 
90+3
Sylla si udělal prostor k centru i z druhé strany, jenže Mach nebyl v pozici, aby mohl dát hlavičce dostatek razance a jeho zakončení tak tygřím skokem likviduje Nalezinek.
 
90+3
Sylla si efektně poradil s přesilou obránců a jeho centr doskákal až k Plachému, jehož tečovanou střelu vyráží připravený Nalezinek.
 
90+2
Střídání v týmu AC Sparta Praha B:
ze hřiště odchází Pape Amath Cissé, přichází Dalibor Večerka.
 
88
Střídání v týmu FC SILON Táborsko:
ze hřiště odchází Matouš Varačka, přichází Alioune Sylla,
ze hřiště odchází Adam Alexandr, přichází Alexandr Sojka.
 
86
Aktivní Novotný se prodral k volnému míči a byl zezadu podražen Koném. To znamená žlutou pro hostujícího defenzivního univerzála a nadějnou standardku pro Spartu.
 
84
Sparta B právě vstřelila branku!
Včera se za Plzeň dvakrát trefil Matěj Vydra, na jeho počin nyní navazuje i jeho mladší jmenovec. PATRIK VYDRA pokutový kop suverénně proměnil ranou do levé šibenice a Sparta tak otáčí průběh utkání. 2:1!
 
83
Penalta pro domácí. Navrátil šel až příliš nebezpečně s nohou nahoře do souboje s Novotným ve vlastní šestnáctce.
 
81
Střídání v týmu AC Sparta Praha B:
ze hřiště odchází Tomáš Schánělec, přichází Filip Šilhart.
 
80
Váňa zprava prodribloval až do vápna, balon mu ale utekl a sparťanský halvbek při snaze dosáhnout na něj fauloval, za což byl oceněn žlutou.
 
77
Famózní Nalezinek drží naděje Sparty. Tentokráte vytáhl parádní zákrok pro hlavičce Koného, který si naskočil na centr Plachého od praporku.
 
76
A opravdu to nepůjde dále. Zraněného Goljana nahradí Daniel Horák.
 
74
Alexandr vystihl Cisseho kličku a vyzval ke sprintu Varačku, který poté předložil balon do obrovské příležitosti Machovi. Forvard Táborska ale na svůj gól z první půle nenavázal a trefil pouze dobře postaveného Nalezinka.
 
68
Střídání v týmu FC SILON Táborsko:
ze hřiště odchází Jakub Šašinka, přichází Jakub Kopřiva,
ze hřiště odchází Bojan Dordić, přichází Adam Kronus.
 
67
Goljanův ostrý pas do vápna přizvedl Schánělec a Váňa poté pálil volejem z prostoru zadní tyče, jenže jeho střela se mezi tři tyče nevešla.
 
63
Pořádně se nám žlutí, tentokráte vyfasoval napomenutí Novák za kosu na Cisseho.
 
63
Alexandrův centr z pravé strany se i přes teč bránícího hráče dostal k Machovi, který ale si ale ve velmi nadějné příležitosti nedokázal ideálně seřídit mířidla a poslal merunu daleko vedle levé tyče.
 
62
Žlutá karta pro tým FC SILON Táborsko (Jan Mach).
 
60
Sparta B právě vstřelila branku!
Je srovnáno! Cisse efektní a zároveň efektivní patičkou vysunul do vápna stopera Vydru, jehož ostrou přihrávku bodlem usměrnil placírkou do sítě TOMÁŠ SCHÁNĚLEC. 1:1!
 
46
Střídání v týmu AC Sparta Praha B:
ze hřiště odchází Maxmilián Lehocký, přichází Ondřej Novotný,
ze hřiště odchází Petr Hodouš, přichází Lukáš Váňa.
 
45
Jak jednoduchý umí fotbal být. Pastornický dlouhým nákopem poslal do samostatného úniku Šašinku, ten ale v klíčové situace neudržel balanc a poněkud komicky se poroučel k zemi.
 
41
Nalezinek nyní neméně parádním zákrokem vyrazil téměř gólovou hlavičku Koného po Plachého centru na další roh.
 
40
Mach nádherně prošel až do vápna soupeře a když už to vypadalo, že své sólo vyšperkuje gólovým zakončením, se do jeho prudké rány skluzem vrhl Kukučka a srazil balon na roh.
 
33
Schánělec si našel kolmici na křídlo a Pastornickému udělal šikovnou kličku, takže gólman hostí vyběhl do prázdna. Následně z blízkosti rohového praporku centroval na Lehockého, jemuž k tomu, aby ve skluzu dostal kulatý nesmysl od odrkyté branky, chyběl opravdu jen kousek.
 
13
Tusjakův povedený centr mezi penaltu a malé vápno našel přesně hlavu Nováka, který v záklonu pouze orazítkoval levou tyč domácí branky. Hodouš poté raději zahrál opět na roh.
 
11
Přerušení nadějného brejku v podání Hodouše nemohlo dopadnout jinak, než žlutou kartou.
 
10
Táborsko právě vstřelilo branku!
A z první vážnější situace udeřili hosté. Varačka si našel další parádní kolmici na pravé křídlo a tentokráte byl již doplněn spoluhráči, čehož naplno využil. Parádním pasem našel volného JANA MACHA, jehož zakončení po teči jednoho z bránících hráčů zamířilo do Nalezinkovy odkryté svatyně. 0:1!
 
5
Slovenský křídelník netrefil míč ideálně, ale ten i tak proskákal až k Vydrovi, který donutil svým zakončením z úhlu Pastornického k dalšímu povedenému zákroku nohou.
 
3
A Sparta klidně mohla slavit. Na Schánělcovu kolmici si naběhl Lehocký a pláchl stoperům hostí, jenže tváří v tvář Pastornickému nezachoval chladnou hlavu a při snaze o přízemní zakončení na zadní tyč trefil jen nohu vyběhnuvšího brankáře.