konec FC Barcelona – Real Madrid CF
2:1
(1:1)
Komentuje: Martin Augustin
 
90+2
Barcelona právě vstřelila branku!
Obrovská euforie na Camp Nou! Hrdinou okamžiku je FRANCK KESSIÉ, který si připisuje premiérovou trefu v La Lize. Vše začal na levém křídle Robert Lewandowski. Ten uvolnil efektní patičkou Alejandra Baldeho. Levý obránce Blaugranas pak našel přesnou přihrávkou Kessiého, proti jehož přízemní střele k levé tyči se už Courtois nestačil včas přesunout – 2.1.
 
45
Barcelona právě vstřelila branku!
Nápor domácích končí vyrovnávacím gólem! Po nabídce Lewandowského promáchl v dobré pozici Raphinha. Domácí ale pokračovali v útoku. Frenkie de Jong sklepl v šestnáctce míč pro Raphinhu, jehož rána byla zablokována. Balón se ale odrazil k SERGIMU ROBERTOVI a po jeho střele k levé tyči se Courtois natahoval marně – 1:1.
 
9
Real Madrid právě vstřelil branku!
Hosté jdou do vedení hodně kuriózním gólem! Vinícius Júnior převzal v pokutovém území míč od Camavingy. Ke střele připuštěn nebyl a na levé straně byl vytlačen téměř až k brankové čáře. Z této pozice chtěl centrovat, jenže trefil hlavu bránícího RONALDA ARAÚJA, který si balón nešťastně srazil k bližší tyči vlastní brány. Ter Stegen už nedokázal nijak reagovat.