konec FK Dukla Praha – SK Slavia Praha B
4:1
(2:1)
Komentuje: Michal Raška
 
81
Dukla právě vstřelila branku!
Na Julisce je definitivně hotovo! PAVEL MOULIS se po křížném pasu na pravé křídlo skvěle uvolnil a střelou ke vzdálenější tyči překonal gólmana Dvořáka.
 
66
Dukla právě vstřelila branku!
Tentokrát už se domácí dočkali a ujímají podruhé v utkání dvougólové vedení! Pravá strana se hodně otevřela, čehož využil LUKÁŠ MATĚJKA a možná s trochou štěstí a lehkou tečí dokázal rozvlnit síť střelou z velkého úhlu.
 
32
Slavia B právě vstřelila branku!
Hosté snižují na 1:2! Potom co přišla špatná přihrávka Dukly ve vápně soupeře následoval velmi rychlý brejk a díky chybě a nedorozumění v domácí obraně se ADAM PUDIL ocitl zcela sám před brankářem Radou a zakončil nechytatelně k levé tyči.
 
21
Dukla právě vstřelila branku!
A je to 2:0 pro domácí! S centrem ze standardní situace si ještě obrana Slavie poradila, ovšem další centrovaný míč brankář Adam Dvořák nedokázal udržet, čehož využil DANIEL KRCH a doklepl jej do brány soupeře.
 
7
Dukla právě vstřelila branku!
Domácí celek se v úvodu zápasu ujímá vedení! Potom co se hráči Dukly dostali do vápna z pravé strany přišla přihrávka na připraveného DAVIDA KOZLA a ten umístěnou střelou k levé tyči nedal gólmanu Dvořákovi příliš šancí zasáhnout.