konec SK Líšeň 2019 – FC Sellier & Bellot Vlašim
2:0
(1:0)
Komentuje: Daniel Kinc
 
90+3
Střídání v týmu SK Líšeň 2019:
ze hřiště odchází Tom Ulbrich, přichází Dmytro Pavlovyč Džupenjuk,
ze hřiště odchází Jakub Černín, přichází Erik Otrísal.
 
90+2
Žlutá karta pro tým SK Líšeň 2019 (Marek Polášek).
 
90
Vala na levé straně zajel do soupeře a také on si z dnešního utkání odnese žlutou kartu.
 
85
Rigo se posunul na levou stranu, odkud centroval a jeho přetažený pas se nakonec k překvapení všech snesl na břevno.
 
83
Právě střídající mladík Biegon si do vápna zabíhal na kolmici, ale u míče byl dřív Vajner, který ve vzájemném souboji inkasoval úder kolenem do obličeje. Žlutá karta pro Biegona je na místě.
 
81
Střídání v týmu FC Sellier & Bellot Vlašim:
ze hřiště odchází Stefan Vilotić, přichází Erik Biegon.
 
77
Střídání v týmu SK Líšeň 2019:
ze hřiště odchází David Machalík, přichází Marek Polášek,
ze hřiště odchází Šimon Šumbera, přichází Michal Bednář.
 
72
Obrovská šance Vlašimi! Střídající Musil se po centru zprava dostal ve vápně do zakončení, ale Vajner vytáhl na čáře exkluzivní zákrok a jednou rukou vyrazil jeho pokus. Jeřábek pak ještě stihl zabránit dorážce Suchana...
 
71
Machalík se po centru zleva zjevil v zajímavé šanci, třetí líšeňský gól ale nepřidal, když mířil nad branku.
 
70
Střídání v týmu FC Sellier & Bellot Vlašim:
ze hřiště odchází Antonín Svoboda, přichází Lukáš Musil.
 
65
A vypracovala si dobrou šanci! Solomon strhnul při centru beka na sebe, a tak míč mohl propadnout k Valovi. Vajner ale skvěle vyběhl, zmenšil úhel a i když byl de facto propálen, tak za ním stojící beci odkopli míč do bezpečí.
 
61
Líšeň právě vstřelila branku! A teď už domácí o dvě branky skutečně vedou. Skvělou práci předvedl Černín, který si ve vápně zpracoval aut, udržel obránce na zádech a z otočky odcentroval na penaltu, kde zůstal zapomenutý ŠIMON ŠUMBERA a z první poslal míč pohotově k tyči branky Vlašimi – 2:0.
 
60
Jenže všechno mohlo být jinak! Při chuti hrající Čermák se z velké dálky opřel do nádherné střely, která skončila na břevně vlašimské branky!
 
55
Jeřábek ustrážil ve vápně Svobodu, který jej poté rázně dohrál, což se domácímu kapitánovi vůbec nelíbilo. Rozhodčí oběma udělil žluté napomenutí.
 
52
Velká šance na druhé straně! Lutonský krásným centrem mezi stopery uvolnil Černína, který pálil už ve vápně, ale jeho obstřel levačkou šel zhruba o metr vedle levé tyče.
 
48
Utkání sleduje 425 diváků.
 
46
Střídání v týmu FC Sellier & Bellot Vlašim:
ze hřiště odchází Tomáš Smejkal, přichází Chisom Onije.
 
45+1
Líšeň právě vstřelila branku! Domácí jdou v závěru půle do vedení. Penalty se chopil zkušený exekutor ADRIÁN ČERMÁK, který poslal brankáře Vágnera k levé tyči, zatím sám umístil míč placírkou na opačnou stranu – 1:0.
 
45
Jeřábek byl při náběhu na přední tyč svalen soupeře a rozhodčí ukázal na penaltový puntík.
 
45
Penalta pro Líšeň!
 
44
Tutovka Líšně v závěru půle. Černín se zleva prohnal do vápna a při pokusu o přihrávku k němu míč šťastně odrazil zpět, jenže ani podruhé dnes ve velké šanci nepropálil Vágnera!
 
35
Rigo na polovině hřiště místo míče trefil kopačkou Machalíka a od sudího Krejsy vidí žlutou kartu.
 
24
Obrovská šance na straně druhé! Míč po centru zprava tak dlouho poletoval vápnem Líšně bez odkopu až se po sérii odrazů dostal ke Svobodovi, který střílel z malého vápna, ovšem Vajner doslova risknul při zákroku stranu a kryl míč do svých rukavic.
 
22
Horský na útočné polovině zbytečně dohrál Čermáka a je dnes prvním hráčem oceněným žlutou kartou.
 
8
První zajímavější moment také na druhé straně, kde Solomon doběhl přetažený centr a na hranici vápna si připravil ránu pravačku, kterou zamířila kousek nad břevno.
 
3
A z ničeho nic první velká tutovka! Černín dostal parádní kolmici za obranu a rázem byl úplně sám před brankou, Vágner jeho pokus o obstřel dokázal pohotově vyrazit!