konec SFC Opava – SK Sigma Olomouc B
2:2
(1:1)
Komentuje: Jan Šimek
 
87
Olomouc B právě vstřelil branku! Tak tohle je pro domácí studená sprcha! Střídající Štěpán Langer si udělal prostor na pravé straně, na přední tyč poslal prudký centr, míč si zpracoval FILIP URIČA a pohotovou střelou propálil Číže – 2:2!
 
52
Opava právě vstřelila branku! Slezané přímý kop, který rozehrál Jan Kadlec, přetavili v druhý gól a obrací vývoj utkání! Míč v šestnáctce doputoval k Jiřímu JANOŠČÍNOVI, jehož prudkou přízemní ránu zblízka tečoval za záda gólmana Matúše Macíka opavský obránce MATĚJ HELEBRAND a Slezané vedou 2:1!
 
30
Opava právě vstřelila branku! V Městských sadech je bleskově vyrovnáno! Michal Bílek zakroutil svůj centr z přímého kopu přímo na hlavu TOMÁŠE RATAJE, který hlavou poslal míč přesně k pravé tyči, kam se Matúš Macík natahoval marně!
 
26
Olomouc B právě vstřelil branku! Na penaltový puntík si postavil míč MICHAL GALUS a poslal míč přesně k pravé tyči, zatímco opavský brankář Lumír Číž si vybral druhou stranu. Obránce Sigmy se pak vydal radovat přímo pod opavský kotel, od domácích příznivců si za to vysloužil pivní sprchu.