konec Real Madrid CF – FC Barcelona
0:1
(0:1)
Komentuje: Milan Huppert
 
90+1
Barcelonský kouč Xavi se zastal svého svěřence Baldeho při odpískaném faulu na Carvajala, za řeči si španělský stratég vykoledoval žlutou kartu.
 
86
Střídání v týmu FC Barcelona:
ze hřiště odchází Franck Kessié, přichází Sergi Roberto.
 
84
Střídání v týmu Real Madrid CF:
ze hřiště odchází Luka Modrić, přichází Álvaro Rodríguez.
 
74
Střídání v týmu Real Madrid CF:
ze hřiště odchází Toni Kroos, přichází Aurélien Tchouaméni.
 
73
Žlutá karta míří na konto Federica Valverdeho. Frustrovaný Uruguayec po ztrátě míče naprosto zbytečně stoupl na pravou nohu de Jongovi.
 
72
Nově příchozí Ansu Fati sebral Barceloně druhý gól. Po fantastickém stříleném pasu Gaviho na střed vápna se v tutovce zjevil Franck Kessié, za jehož přízemním pokusem by se Coutois natahoval marně, právě Fati však střelu levou nohou zblokoval mimo tři tyče.
 
69
Střídání v týmu FC Barcelona:
ze hřiště odchází Raphinha, přichází Ansu Fati.
 
67
Střídání v týmu Real Madrid CF:
ze hřiště odchází Nacho Fernández, přichází Rodrygo.
 
66
Žlutému kartónku neunikl Franck Kessié. Středopolař z Pobřeží Slonoviny se při souboji s Danim Carvajalem hnal pravou rukou a protihráče trefil do nosu.
 
55
Zcela zaslouženou žlutou kartu si pěkně zblízka prohlédl Nacho Fernández, pravý obránce oběma rukama zatáhl za ramena Raphinhu.
 
51
Ještě, než došlo k rozehrávce dalšího rohu bílého baletu, arbitr Munuera udělil žlutou kartu Gavimu za přehnané pošťuchování Viníciuse Júniora.
 
45
Na žluté karty máme vyrovnáno. Směrem dozadu se vydal spoluhráčům pomoci Raphinha, který zezadu zastavil pronikajícího Viníciuse Júniora šlápnutím na jeho levý kotník.
 
26
Barcelona právě vstřelila branku!
Tak pozor, změna verdiktu, gól platí! Franck Kessié po nahrávce za obranu střílel k levé tyči, ovšem včas vyběhnuvší Courtois zakročil nohou. Belgický gólman ovšem nešťastně vykopl míč jenom do spoluhráče ÉDERA MILITÃA, od nějž balón doputoval za brankovou čáru, do bezpečí jej nezvládl odkopnout ani Fernández. Arbitr Munuera nejprve reagoval na signalizaci pomezního a odpískal ofsajd, videorozhodčí ovšem odhalil, že branka padla v rámci pravidel.
 
26
Z ofsajdu vstřelila gól rovněž Barcelona! Za obranu dostal výbornou přihrávku Franck Kessié, jenž sice tváří v tvář Courtoisovi neuspěl, ale gólman vyrazil míč smolně do spoluhráče, od nějž se balón odrazil za brankovou čáru.
 
24
První žlutou kartu střetnutí obdržel Vinícius Júnior. Brazilský reprezentant nejprve Frenkieho de Jonga přidržel, načež ho ani po přerušení hry nepustil, dal mu kravatu a povalil ho k zemi. Nebylo co řešit.
 
12
Bílý balet vstřelil gól, ale radost byla předčasná! Vinícius Júnior vyslal parádní centr na Karima Benzemu, který po zpracování na hruď zakončil křižně nechytatelně k pravé tyčce, avšak v době centru brazilského spoluhráče se nacházel za posledním obráncem, tedy v ofsajdu.