konec Al Ahly SC – Real Madrid CF
1:4
(0:1)
Komentuje: Michal Raška
 
90+8
Real Madrid právě vstřelil branku!
Po pár vteřinách na hrací ploše se SERGIO ARRIBAS prosazuje! Centr ze standardní situace se totiž poodrážel právě k jednadvacetiletému Španělovi, jenž zakončil za háčky u pravé tyče.
 
90+3
Real Madrid právě vstřelil branku!
Je rozhodnuto! Bílý balet měl poslední minuty obrovský tlak a jde zpět do dvoubrankového vedení. RODRYGO si skvěle vyměnil míč se Ceballosem, který mu jej vrátil patičkou a brazilský útočník přeloboval gólmana. Asistence: Ceballos.
 
65
Al Ahly právě vstřelilo branku!
Egyptský celek snižuje na 1:2! K pokutovému kopu se postavil ALI MAALOUL, jenž si počkal na pohyb brankáře a zakončil k levé tyči.
 
47
Real Madrid právě vstřelil branku!
Skvělý vstup bílého baletu do druhé půle! Modrič skvělou přihrávkou dostal Rodryga do obrovské šance, ovšem jeho pokus vyrazil aš-Šanáví. K odraženému míči se ale dostal FEDERICO VALVERDE, jenž se zbavil obránce a zakončil do poloprázdné svatyně.
 
42
Real Madrid právě vstřelil branku!
Španělský celek otevírá brankový účet tohoto utkání! Mahmúd předvedl obrovskou chybu, když netrefil skákající míč a VINÍCIUS JÚNIOR se tak dostal do velké příležitosti, kterou vyřešil přelobováním gólmana aš-Šanávího.