konec HC Sparta Praha – HC Energie Karlovy Vary
6:3
(1:1, 1:2, 4:0)
Komentuje: Petr Pavlík
 
58:23
Sparta právě vstřelila branku! Spolupráce Horáka s Buchtelem další branku nepřinesla, nyní už se ovšem domácí prosazují. DAVID NĚMEČEK napálil kotouč od modré čáry přesně do prázdné branky a zpečetil tak vítězství Pražanů. Asistence: Jan Buchtele.
 
57:01
Zřejmě poslední šance pro hostující celek. Na trestnou lavici usedl domácí útočník Ostap Safin (SPA), který vyfasoval dvě trestné minuty za podrážení.
 
51:54
Martin Kohout číhal na přihrávku od svého spoluhráče, ale kotouč byl příliš rychlý a karlovarský útočník jej nezpracoval podle představ.
 
51:07
Sparta právě vstřelila branku! Čepice na led! MICHAL ŘEPÍK se opřel do své střely od modré čáry a prudkou ranou nedal Lukešovi šanci na zákrok. Sparťanský kapitán nyní zkompletoval hattrick a obstarává pátou branku svého týmu. Asistence: Michal Kempný.
 
50:07
Tlak Sparty se možná ještě zesílí, jelikož na trestnou lavici odjel Dávid Gríger (KVA), který vyfasoval menší trest za krosček. Přidají domácí pátou branku?
 
49:20
Ondřej Mikliš našel najetého Sobotku, jehož akce ale skončila v rohu kluziště. Na druhé straně pokoušel své štěstí Rachůnek, ale neúspěšně.
 
46:56
Sparta právě vstřelila branku! Domácí hokejisté poprvé v utkání vedou! Sobotkovu svižnou střelu vyhlavičkoval karlovarský gólman, ale na dorážku MICHALA ŘEPÍKA byl už krátký. Asistence: Miroslav Forman, Vladimír Sobotka.
 
45:50
Michal Kempný vyslal od modré čáry opravdu nebezpečnou střelu a jeden z domácích hráčů mohl ještě dorážet. Lukeš měl velké štěstí.
 
45:18
Sparta právě vstřelila branku! Máme vyrovnáno! JAN BUCHTELE se dostal v útočném pásmu ke střele v dobré pozice a posléze dopravil puk do karlovarské branky. Začínáme tedy od začátku. Asistence: Ostap Safin, David Vitouch.
 
43:28
Tomáš Rachůnek si sjel na střílenou přihrávku od spoluhráče, ale karlovarský útočník nasměroval puk svou hokejkou mimo branku.
 
38:37
Sparta právě vstřelila branku! Domácí hokejisté jsou zpátky v zápase! DAVID TOMÁŠEK si počkal na vyraženou střelu od modré čáry a posléze uklidil kotouč do branky. Asistence: Michal Kempný, Michal Moravčík.
 
31:44
Horák se rázem dostal až za posledního obránce hostí, ale zkušený útočník svou individuální akci nedokončil podle představ. Škoda pro Spartu.
 
30:08
Karlovy Vary právě vstřelily branku! Warg chyboval na útočné modré čáře, čímž vybídl do jízdy Tomáše Redlicha, který šikovně zadovkou posunul puk MARTINU KOHOUTOVI a ten uklízel puk už do odkryté části branky. Asistence: Tomáš Redlich.
 
28:18
Teď to bylo velmi těsné. David Vitouch ještě projížděl před Lukešem a kotouč proplul těsně vedle pravé tyčky Lukešovy branky.
 
25:40
Karlovy Vary právě vstřelily branku! A jen o pár okamžiků později se hosté prosazují a znovu vedou! JAN HLADONIK se dostal ke kotouči před brankou a následně jej poslal za bezmocného Kováře. Asistence: Matěj Stříteský.
 
24:05
Další dobrá možnost pro Pražany! Jandusova rána z křídla byla velmi dobrá, ale brankář Lukeš si vyjel ze svého pracoviště a střelu zneškodnil.
 
20:40
Velká šance hned na úvod druhé třetiny! Horák posunul puk Tomáškovi, který viděl Kousala. Poslední jmenovaný trefil pouze Lukeše.
 
18:20
Sparťané se dostali do velké gólové příležitosti! Buchtele v luxusní střelecké pozici však ještě přihrával, což se ukázalo jako špatné řešení.
 
13:00
Jan Buchtele nemohl pokračovat v útočné akci, jelikož sudí viděl nedovolený zákrok a za podrážení vykázal na trestnou lavici útočníka Ostapa Safina (SPA).
 
07:08
Sparťané jsou v posledních minutách aktivnější a po komerční přestávce budou hrát druhou přesilovou hru. Na trestnou lavici usedl Matěj Stříteský (KVA) za sekání.
 
06:44
Sparta právě vstřelila branku! Velký tlak domácího týmu končí vyrovnávacím gólem! Kapitán MICHAL ŘEPÍK se opřel do střely z dobré pozice a následně prostřelil Lukeše. Asistence: Pavel Kousal, Vladimír Sobotka.
 
06:03
Vladimír Sobotka to vzal od modré čáry na sebe, ale zkušený útočník svou až příliš přesně střelou orazítkoval pouze tyčku Lukešovy branky!
 
05:39
Domácí chtějí vyrovnat a bude se vylučovat. Za držení putuje na trestnou lavici útočník Ondřej Beránek (KVA), který tak oslabuje svůj tým na následující okamžiky.
 
04:44
Jakub Konečný přihrál v útočném pásmu Kašemu, jehož střela ovšem nebyla úspěšná. Velká škoda pro domácí celek, skóre se nemění.
 
02:10
Karlovy Vary právě vstřelily branku! Hosté z poněkud nenápadné akce skórují! MARTIN KOHOUT byl úplně sám před brankářem Kovářem, kterého překonal svou úspěšnou střelou. Vary jdou do vedení. Asistence: Vít Jiskra, Dalimil Mikyska.