po prodl. Real Madrid CF – Atlético Madrid
3:1
(0:1)
Komentuje: Petr Sumbal
 
120+1
Real Madrid právě vstřelil branku!
O vítězi dnešního madridského derby a zároveň o postupujícím do španělského poháru je rozhodnuto, bude jím Real Madrid! VINÍCIUS JUNIOR pronikl výpad do unavené a rozhozené obrany Atlética Madrid a přesnou střelou pravou nohou k levé tyči překonal brankáře Oblaka. No a poté nemohl chybět tradiční oslavný tanec.
 
104
Real Madrid právě vstřelil branku!
Majitel zlatého míče pro nejlepšího fotbalistu v Evropě KARIM BENZEMA bude možná zase za hrdinu! Francouzský reprezentant dostal ideální přihrávku od Viníciuse a zpoza malého pokutového území pohotovou přízemní střelou přesně k tyči překonal Oblaka. Asistence: Junior Vinícius.
 
79
Real Madrid právě vstřelil branku!
Máme tu další zápletku, je vyrovnáno na 1:1! Brazilský útočník RODRYGO předvedl úchvatnou individuální akci, kterou dotáhl až do zakončení. Míč poslal zevnitř vápna přesně k tyči a Oblak na balón nedokázal zasáhnout. Asistence: Luka Modrič.
 
19
Atlético právě vstřelilo branku!
Máme tu první gól zápasu a překvapivě je to Atlético Madrid, které jde do vedení! Koke našel krásným obloučkem z hloubi pole Molinu, který předložil přihrávku před prázdnou branku ALVARU MORATOVI. A ten už se nemohl mýlit, Courtois byl bez šance. Asistence: Nahuel Molina.