po penal. (4:3) Real Madrid CF – Valencia CF
1:1
(1:0)
Komentuje: Milan Huppert
 
Je konec! Kapitán Valencie José Gayà musel dát, jenže penaltu kopl doprostřed brány mizerně, Thibault Courtois předvedl úspěšný zákrok levou nohou.
 
Druhou sérii odstartoval stoper Eray Cömert. Jenom ukázal, že zakončení mezi jeho silné stránky nepatří, bránu vysoko přestřelil!
 
115
Střídání v týmu Valencia CF:
ze hřiště odchází André Almeida, přichází Hugo Guillamón.
 
110
Hrdinou se mohl stát Fran Pérez. Naběhl si za obranu na parádní průnikový pas Moriby, leč síť nerozvlnil, Courtois se totiž roztáhl a vytáhl bravurní zákrok pravou rukou.
 
109
Kartónek žluté barvy si vykoledoval Nacho Fernández. Ve snaze obrat Edinsona Cavaniho minul míč, naopak zasáhl soupeřův levý kotník.
 
106
Střídání v týmu Real Madrid CF:
ze hřiště odchází Federico Valverde, přichází Dani Ceballos.
 
100
Čtvrtou žlutou kartu hostujícího celku způsobil André Almeida, záložník lehkým potažením za dres zastavil do brejku směřujícího konkurenta.
 
95
Střídání v týmu Valencia CF:
ze hřiště odchází Yunus Musah, přichází Dimitri Foulquier.
 
95
Střídání v týmu Real Madrid CF:
ze hřiště odchází Toni Lato, přichází Ilaix Moriba.
 
93
Fantastický Giorgi Mamardašvili! Vinícius Júnior mířil technicky skvěle k levé tyčce, ovšem vysoký Gruzínec reagoval bleskurychle a konečky prstů vytěsnil míč na roh.
 
92
Prodloužení odstartoval ostrým faulem u levé lajny Edinson Cavani. Uruguayský forvard se nevyhnul žlutému trestu.
 
90+6
Rozhodnutí měl na kopačce Vinícius Júnior. Po ne příliš povedeném obranném zákroku protihráče byl rázem sám před brankářem, leč zalekl se a vyběhnuvšího Mamardašviliho trefil.
 
84
Střídání v týmu Real Madrid CF:
ze hřiště odchází Rodrygo, přichází Marco Asensio.
 
82
Střídání v týmu Valencia CF:
ze hřiště odchází Samuel Lino, přichází Fran Pérez.
 
74
Střídání v týmu Real Madrid CF:
ze hřiště odchází Éder Militão, přichází Ferland Mendy.
 
73
Střídání v týmu Valencia CF:
ze hřiště odchází Justin Kluivert, přichází Hugo Duro.
 
69
Střídání v týmu Real Madrid CF:
ze hřiště odchází Lucas Vázquez, přichází Dani Carvajal.
 
46
Valencia právě vstřelila branku!
Lepší vstup do druhé půle si netopýři přát nemohli! Na přetažený centr Toniho Lata od pravé lajny si naběhl SAMUEL LINO, jemuž sice spadl balón na chránič, ovšem i tak byla střela dost prudká na to, aby skončila za zády bezmocného Courtoise.
 
46
Střídání v týmu Real Madrid CF:
ze hřiště odchází Eduardo Camavinga, přichází Luka Modrić.
 
39
Real Madrid právě vstřelil branku!
Míč si na bílý bod postavil sám faulovaný KARIM BENZEMA. Držitel Zlatého míče si poradil s ledovým klidem, když zakončil po své pravé ruce, zatímco Mamardašvili se vydal opačným směrem.
 
38
Bude se kopat penalta! Pas za obranu obdržel Karim Benzema, který přesprintoval Eraye Cömerta, který Francouze zezadu podrazil už uvnitř vápna. Nejednalo se o nikterak ostrý zákrok, avšak zmařil slibnou příležitost, takže i žlutá karta byla na místě.
 
31
Na žluté karty je vyrovnáno. Z hostujících řad ji jako první obdržel Justin Kluviert, jenž poté, co Éder Militão dávno míč odehrál, tak jej nesmyslně nakopl.
 
28
První žlutou kartu střetnutí obdržel Eduardo Camavinga. Do souboje se Samuelem Linem přiběhl pozdě a protihráče nešetrně podrazil, trest za zasloužený.
 
20
A další spálená tutovka Valencie! Prodloužený míč doběhl na pravé straně úplně volný Toni Lato. Udělal vyběhnuvšímu Courtoisovi kličku, a protože očekával kontakt s brankářem, tak šel k zemi, jenže ten nepřišel.
 
19
Velkou příležitost k otevření skóre měl Edinson Cavani! Zkušený uruguayský útočník si našel prostor mezi stopery, střelu hlavou k pravé tyčce Thibault Courtois udržel před brankovou čárou s velkými problémy.