konec FK Třinec – 1. SK Prostějov
2:2
(1:1)
Komentuje: Igor Mainka
 
90+3
Rozhodnout mohl na druhé straně Koudelka, který dostal přihrávku na pravou stranu, opřel se do míče, avška vypálil vedle branky.
 
90
Po rohovém kopu se míč dostal v pokutovém území k Habustovi, který vystřelil k tyči, brankář Krynskyj vyrazil míč vedle brány!
 
85
Domácí trenér naposledy střídal, Tandara nahradil Jursu.
 
81
Domácí trenér podruhé vystřídal. Kaniu nahradil Kryštof Obadal.
 
72
Rozmíška mezi Jursou a Píchalem, rozhodčí bude udělovat karetní tresty. Oba hráči inkasovali od rozhodčího žlutou kartu.
 
68
Třinec právě vstřelil branku!
Straňák od střídaček nakopl míč před šestnáctku, kde Bialek prodloužil míč hlavou za sebe a tam ještě balón hlavou zasáhl JAKUB ELBEL. Prostějovský hráč si nešťastně usměrnil míč do vlastní branky! Brankář Krynskyj ještě zkoušel zasáhnout, ale ani on na balón nedosáhl – 2:2!
 
62
Prostějov střídá. Hřiště opouští Mach, místo něj vyběhne na trávník Omale.
 
62
Kušej rozjel rychlý protiútok, přihrál na pravou stranu Koudelkovi, který akci strhl do středu a prudce vystřelil do pravého horního rohu. Brankář Kerl vylétl do vzduchu a míč vytáhl nad břevno!
 
61
Trenér Zbončák se rozhodl prostřídat. Hřiště opustil obránce Brak a nahradil jej rychlonohý Gembický.
 
54
Prostějov právě vstřelil branku!
Rozhodčí odpískal Prostějovu faul, Šumbera přímý kop rychle rozehrál na rozběhnutého VASILA KUŠEJE, který se zjevil sám v levé části pokutového území a střelou k bližší tyči poslal Hanáky do vedení – 1:2!
 
47
Rozhodčí znovu sahá do kapsičky, tentokrát pro žlutou kartu. Po faulu u střídaček jí uviděl kapitán Prostějova Jan Koudelka.
 
45+1
Omasta se uvolnil na hranici šestnáctky kolem dvou bránících hráčů a vystřelil k levé tyči. Brankář Krynskyj se natáhl a vyrazil míč vedle brány!
 
43
Trenér Prostějova zareagoval na červenou kartu dvojím střídáním. Útočníka Pince nahradil Píchal a Bartolomea zastoupí Stříž.
 
41
David Gáč tvrdě zajel na útočné polovině do Kateřiňáka, rozhodčí ponechal výhodu a Třinečtí šli do brejku, kde Samiec ztratil míč. Rozhodčí se po přerušení hry vrátil k situaci a poslal prostějovského obránce ze hřiště!
 
39
Zažlutilo se také na druhé straně, loktem si v souboji s třineckým hráčem pomohl Dušan Pinc.
 
36
Prostějov právě vstřelil branku!
Je vyrovnáno! Koudelkův přímý kop z levé strany se v pokutovém území odrazil k levé tyči, kam si naběhl JAKUB ELBEL, který následně napálil balón do horní poloviny brány! Brankář Kerl neměl šanci na úspěšný zákrok – 1:1!
 
35
Domluva už nestačí Brakovi, který fauloval na pravé straně obránce Gáče. Rozhodčí jeho zákrok ocenil žlutou kartou.
 
26
Třinec právě vstřelil branku!
Slezané jdou do vedení! Kania odcentroval z levé strany do pokutového území, kde se k míči na zadní tyči dostal TOMÁŠ OMASTA a razantní střelou pod břevno poslal domácí celek do vedení 1:0!
 
23
První gólová šance zápasu! Po centru Kanii z pravé strany se míč odrazil ve vápně k dvojici Omasta, Samiec. První jmenovaný nedokázal přes bránícího hráče vystřelit, v leže nadzvedl míč oběma nohama a zkoušel ten míč dopravit netradičním stylem, ale ani tak neuspěl. K volnému balónu se dostal ještě Samiec, ale na hranici malého vápna trefil bránícího soupeře.