konec Real Madrid CF – Celtic FC
5:1
(2:0)
Komentuje: Tomáš Kubečka
 
84
Celtic právě vstřelil branku! Je sníženo! Sám faulovaný JOTA se ujal rozehrávky přímého kopu a krásnou technickou střelou poslal míč do horního rohu domácí branky!
 
71
Real Madrid právě vstřelil branku! Kanonáda pokračuje! Real znovu zaútočil po pravé straně hřiště, odkud Vázquez přihrál pod sebe a osamocený FEDERICO VALVERDE z hranice velkého vápna napálil míč k tyči!
 
61
Real Madrid právě vstřelil branku! Další zásah pro domácí celek! Real si trpělivou kombinací připravil pozici pro zakončení. Valverde z pravé strany poslal přízemní centr na malé vápno, kde se VINÍCIUS JÚNIOR natlačil před obránce a placírkou poslal míč do sítě!
 
51
Real Madrid právě vstřelil branku! Real Madrid krátce po změně stran přidává třetí branku a prakticky rozhoduje o svém triumfu! Carvajal ve skluzu vyslal zajímavou přihrávku pod sebe a MARCO ASENSIO bez přípravy rozvlnil síť!
 
21
Real Madrid právě vstřelil branku! Real Madrid přidává druhou branku! Ke druhé penaltě se pro změnu postavil RODRYGO a šikovně uklidil míč k tyči!
 
6
Real Madrid právě vstřelil branku! Domácí Real Madrid se dostává do vedení! K pokutovému kopu se postavil LUKA MODRIČ, který penaltu s přehledem proměnil. Hart skočil na opačnou stranu.