konec Bílí Tygři Liberec – HC Olomouc
6:2
(1:0, 3:2, 2:0)
Komentuje: Jan Kordík
 
58:13
Liberec právě vstřelil branku! A domácí dále potvrzují svůj dnešní skvělý výkon! JAKUB RYCHLVOSKÝ se hnal za vyhozeným kotoučem za Konrádovou branku stejně jako olomoucký gólman. O puk dokázal maskovaného muže obrat a při následném obtočení se okolo klece dokázal touš zasunout až do prázdné hostující branky. Bez asistence.
 
57:27
Nenápadná akce Olomouce byla Janem Štibingrem uhašena vysokou holí, a tak si jde liberecký bek sednout na dvě minuty na trestnou lavici.
 
51:23
Liberec právě vstřelil branku! A libereckou arénou se teď line oslavné skandování střelce další branky, kterým je OSCAR FLYNN! Tomu nahrával v přečíslení Uvis Balinskis ze slotu na pravý kruh, odkud forvard střelou z první do odkryté klece neminul. Asistence: Uvis Janis Balinskis.
 
48:57
Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec:
Lukáš Derner – 2 min. + 2 min., hrubost, odpyká Martin Faško-Rudáš,
Jakub Dvořák – 2 min., hrubost.

Vyloučení v týmu HC Olomouc:
Jan Káňa – 2 min., hrubost,
Lukáš Klimek – 2 min., hrubost.
 
47:25
Olomoučtí mají další početní výhodu a šanci na snížení, Michael Frolík fauloval sekáním.
 
41:19
Hosté dostanou k dispozici další početní výhodu, Lukáš Derner si pomohl podrážením.
 
39:05
Olomouc právě vstřelila branku! A Olomoučtí se prosazují ve vlastním oslabení! Zakončujícím hráčem byl opět JAN BAMBULA, který se nejprve povedeně uvolnil kličkou, následně vystřelil z hranice pravého kruhu a kotouč se po zemi od tyčky odrazil až za brankovou čáru. Asistence: Petr Strapáč, David Škůrek.
 
38:04
A nedlouho po vstřeleném gólu se Kohouti provinili faulem, když Jan Káňa nedovoleně hákoval.
 
37:02
Olomouc právě vstřelila branku! A Mora přece jen snižuje skóre. Michal Kunc vyslal střílený pas směrem na Jana Bambulu, který se snažil o nasměrování puku za Kváčova záda a ačkoliv na něj nedosáhl, tak skončil kotouč až za brankovou čarou. Asistence: Jan Bambula, Adam Rutar.
 
33:57
Tlak hostů vyústil ve faul domácích, Tomáš Filippi si pomohl nedovoleným způsobem, kdy svého protivníka podrazil.
 
31:48
Liberec právě vstřelil branku! Domácí zažívají velmi povedenou periodu. Do úniku dva na jednoho se dostali Adam Najman s JAROSLAVEM VLACHEM a druhý jmenovaný se po pasu od svého spoluhráče trefil přesně do pravého horního růžku olomoucké klece. Asistence: Adam Najman, Jakub Rychlovský.
 
29:56
Liberec právě vstřelil branku! A domácí již vedou o tři branky! Petr Jelínek vyhrál souboj o puk za Konrádovou klecí, touš následně poslal před ní, kam najížděl THOMAS JOSEPH MELANCON a z bezprostřední blízkosti se nemýlil. Asistence: Petr Jelínek.
 
27:42
První plnohodnotnou powerplay si po faulu Petra Jelínka zahraje také Mora.
 
26:48
Liberec právě vstřelil branku! A velký tlak domácích vyústil v dvoubrankové vedení! T. J. Melancon našel od pravého mantinelu ADAMA NAJMANA, který si najížděl před branku a po pasu od svého kanadského kolegy měl před sebou již odkrytou klec, kterou neminul. Asistence: T. J. Melancon, Michael Frolík.
 
24:37
Tak teď to v Home Credit Areně zazvonilo! David Škůrek vyslal úctyhodnou dělovku a pukem trefil horní tyč Kváčovy klece!
 
19:40
Liberec právě vstřelil branku! A domácí využívají v závěru prvního dějství svou první přesilovku v zápase! Uvis Janis Balinskis kotouč spíš nahodil od modré, ten si však i přes hustý provoz po kontaktu s holí Birnera a posléze i MICHAELA FROLÍKA našel cestu až za Konrádova záda. Asistence: Michal Birner, Uvis Janis Balinskis.
 
19:20
Vyloučení v týmu HC Olomouc:
Petr Strapáč – 2 min., zdržování hry / zašlapování puku.
 
12:40
A uvidíme hru ve čtyřech, Oscar Flynn se provinil hákováním.
 
11:24
Vyloučení v týmu HC Olomouc:
Lukáš Nahodil – 2 min., podrážení.
 
07:00
Nedůslednost v domácí obraně vedla až k úniku Jana Bambuly, toho si však vychutnal Petr Kváča, jenž se nenechal oblafnout!
 
06:05
Vyloučení v týmu HC Olomouc:
Tobiáš Handl – 2 min., držení.
 
04:50
Derner to zkusil příklepem až ze středového bodu pro vhazování, hostující brankář zasáhl reflexivně a vyrazil puk před sebe, zde však byl jako první Jakub Rychlovský! Liberecký útočník to zkoušel kličkou do bekhendu, tentokrát však na svého maskovaného protivníka nevyzrál.