konec Celtic FC – Real Madrid CF
0:3
(0:0)
Komentuje: Aleš Strouha
 
82
Střídání v týmu Celtic FC:
ze hřiště odchází Jota, přichází Sead Hakšabanović.
 
80
Střídání v týmu Real Madrid CF:
ze hřiště odchází Vinícius Júnior, přichází Rodrygo,
ze hřiště odchází Luka Modrić, přichází Marco Asensio.
 
77
Real Madrid právě vstřelil branku!
Hosté přidávají gól jako z fotbalové učebnice. Za obranu si na pravé straně zaběhl na přesný centr Kroose Dani Carvajal, který okamžitě vrátil míč do vápna na nabíhajícího EDENA HAZARDA a ten ve velkém klidu zvýšil na 3:0!
 
72
Střídání v týmu Celtic FC:
ze hřiště odchází Matt O'Riley, přichází Aaron Mooy,
ze hřiště odchází Reo Hatate, přichází David Turnbull,
ze hřiště odchází Giorgos Giakoumakis, přichází Kjogo Furuhaši.
 
71
Střídání v týmu Real Madrid CF:
ze hřiště odchází Aurélien Tchouaméni, přichází Eduardo Camavinga.
 
64
Maeda trefil při hlavičkovém souboji loktem do hlavy Modriče a dostává žlutou kartu.
 
60
Real Madrid právě vstřelil branku!
Na polovině hřiště byl velmi tvrdě sestřelený Tchouaméni, avšak hra pokračovala a Real výhodu využil beze zbytku. Eden Hazard během rychlého protiútoku poslal do vápna balon na LUKU MODRIĆE, který si položil dva obránce a následně ranou vnějším nártem překonal brankáře Harta – 0:2!
 
56
Real Madrid právě vstřelil branku!
To je šok pro domácí! Valverde si na pravé straně narazil balon s Hazardem a najednou měl velké množství prostoru. A co víc, následně poslal do vápna přihrávku do kapsy na zcela nehlídaného VINÍCIUSE JÚNIORA, který pohodlně do protipohybu brankáře otevřel skóre zápasu – 0:1!
 
48
Střídající Maeda měl hned v úvodu druhého poločasu velkou šanci, když se k němu ve vápně snesl balon. Domácí útočník ale nedokázal přesně zakončit a Courtois se štěstím zasáhl.
 
46
Střídání v týmu Real Madrid CF:
ze hřiště odchází Éder Militao, přichází Antonio Rüdiger.
 
46
Střídání v týmu Celtic FC:
ze hřiště odchází Liel Abada, přichází Dajzen Maeda.
 
43
A další šance Realu! Na levé straně hřiště unikl domácí defenzivě Vinícius a z ničeho nic se z úhlu řítil sám na Harta. Anglický gólman situaci zvládl skvěle a Viníciuse vychytal!
 
41
Tak teď měl Real Madrid první opravdu velkou šanci v dnešním zápase. Modrič na pravé straně hřiště posunul balon zpět na roh velkého vápna na Carvajala, po jehož centru zkoušel zakončit Hazard. Ve velké šanci ale selhal a skóre se nemění.
 
30
Střídání v týmu Real Madrid CF:
ze hřiště odchází Karim Benzema, přichází Eden Hazard.
 
29
První velkou šanci šanci Realu měl Valverde, který pálil z hranice vápna hodně zajímavě levačkou. Bránu ale netrefil, míč prolétl těsně mimo.
 
21
Giakoumakis nyní poslal ve vápně balon přímo proti noze McGregora, který parádní tvrdou ranou trefil pravou tyč hostující brány! Courtois se jen ohlédl.
 
13
Domácí se dostali po rychlé rozehrávce k protiútoku a z úhlu se na Courtoise řítil Abada. Jeho zakončení bylo ale slabé a belgický gólman v pohodě zasáhl.
 
9
Mendy zasáhl ve snaze hrát balon loktem Giakoumakise a dostal žlutou kartu.