konec FC Zbrojovka Brno – Bohemians Praha 1905
1:2
(0:2)
Komentuje: Daniel Kinc
 
90
Hladíkův centr se odrazil zprava na hranici vápna, kde byl osamocený Fousek, měl prostor ke střele, ale tu poslal vysoko nad!
 
88
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905:
ze hřiště odchází Jan Kovařík, přichází Martin Nový.
ze hřiště odchází Petr Hronek, přichází David Bartek.
 
85
Žlutá karta pro tým FC Zbrojovka Brno (Lukáš Endl).
 
85
A na druhé straně mohlo být hotovo! Hosté běželi ve dvou sami proti Fouskovi, Hronek našel Hálu, který byl úplně sám před Berkovcem, ale ten jej vychytal!
 
84
Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno:
ze hřiště odchází Matěj Hrabina, přichází Jakub Přichystal.
 
80
Srbská explodovala nadšením, když se domácí dočkali vyrovnání díky dorážce Řezníčka, ale radost byla předčasná – ofsajd!
 
77
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905:
ze hřiště odchází David Puškáč, přichází Ladislav Mužík.
ze hřiště odchází Adam Jánoš, přichází Daniel Krch.
 
70
Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno:
ze hřiště odchází Filip Souček, přichází Jan Hladík.
 
69
Znovu to mohlo být o dva góly! Lukáš Hůlka si navedl míč nebráněn na střelu z dálky a vyslal parádní pokus směřující pod břevno, Berkovec se ale zaskvěl a vytáhl míč konečky prstů na roh!
 
63
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905:
ze hřiště odchází Roman Květ, přichází Martin Hála.
 
55
Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno:
ze hřiště odchází Denis Granečný, přichází Róbert Matejov.
 
48
Brno právě vstřelilo branku! Snížení je tady a domácí jsou rázem zpět ve hře. Alli skvěle oživil hru a přesunul se nyní na levou stranu, kde odcentroval kolem Křapky na úplně volného MICHAL ŠEVČÍKA. Ten nezpanikařil, připravil si střelu levačkou a napálil míč do vzdálenější šibenice – 1:2!
 
46
Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno:
ze hřiště odchází Filip Blecha, přichází Wale Musa Alli.
ze hřiště odchází Šimon Falta, přichází Adam Fousek.
 
45+3
Už předtím měli hosté po faulu Zbrojovky výhodu a k přestupku se nyní sudí vrací, Jakubu Šuralovi udělil žlutou kartu.
 
41
Puškáč trefil ve vzdušném souboji Texla a je dnes prvním hráčem potrestaným žlutou kartou.
 
40
Žlutá karta pro tým FC Zbrojovka Brno (Matěj Hrabina).
 
40
Bohemians právě vstřelili branku! Teď už ale hosté slaví druhou branku. Po dlouhém autu domácí zaspali a Daniel Köstl tak mohl skvěle hlavou prodloužit míč za sebe na zadní tyč, kde ANTONÍN KŘAPKA skvěle zavíral situaci a zblízka hlavou nasměroval do sítě. Při zakončení a souboji s obráncem se ještě lehce zranil, ale nepůjde o nic vážného – 0:2.
 
39
Následoval přímý kop z dobré střelecké vzdálenosti pro hosty. Rozehrávky se ujal Kovařík a Berkovec musel u své levé tyče na zem, aby míč vyboxoval do bezpečí.
 
38
Hronek rozjel akci po levé straně a obešel tři soupeře, nakonec se dostal až na malé vápno k brankové čáře, odkud přihrával kolem Berkovce pod sebe. Domácí situaci ustáli, pokus o zakončení patou Dostála přečetli.
 
23
Několik chyb v domácích řadách dalo hostům šanci k brejku. Roman Květ dostal rychlou kolmici za obranu a zkoušel na dlouhou nohu píchnout míč za Berkovce, ten v pádu podržel svůj tým.
 
3
Bohemians právě vstřelili branku! Hosté se ujímají vedení. K penaltě se postavil útočník DAVID PUŠKÁČ, který vsadil na razanci a i když Berkovec směr jeho rány k levé tyči vystihl, tak se po míč natahoval marně. Skvělý úvod hostů – 0:1.
 
2
Po centru Kovaříka zblízka hlavičkoval Puškáč a trefil břevno, o dorážku se pokoušel Hronek, kterého poslal k zemi zcela jasně Endl zákrokem na hlavu, a rozhodčí měl jasno!
 
2
Penalta pro Bohemians!