konec AC Sparta Praha B – FC Vysočina Jihlava
1:3
(1:1)
Komentuje: Michal Nussbauer
 
63
Jihlava právě vstřelila branku! Jako blesk z čistého nebe! Kukučka po Piškově obloučku za obranu propadl v souboji s JAROSLAVEM PEŘINOU, který dokázal udržet balanc a skákavý míč přehodit přes vyběhnuvšího Tůmu do sítě. Po kombinaci dvou bývalých Sparťanů je tak stav 1:3, pikantní záležitost!
 
52
Jihlava právě vstřelila branku! Tak tohle si brankář Tůma za rámeček nedá! Selnarův aut mu vypadl z náruče a snesl se jen do prostoru, kde čekal připravený MIROSLAV TUREČEK. Ten z bezprostřední blízkosti šajtlí v poklidu uklidil kulatý nesmysl do sítě, hosté tak opět vedou!
 
28
Sparta B právě vstřelila branku! Je vyrovnáno, kotel Sparty slaví a nad hlavami se točí šály! Schánělec naváděl míč středem a v ideálním momentu prostrčil na PETRA PUDHOROCKÉHO. Kapitán domácích byl sám před Jágrikem a ukázal skvělou formu, brankáři Jihlavy nedal šanci zasáhnout elegantním lobem. 1:1!
 
22
Jihlava právě vstřelila branku! Selnarův vysoký centr proletěl až do prostoru zadní tyče, kterou skvěle zavíral Vojtěch Křišťál. Souboj s ním podstoupil MARTIN SUCHOMEL, od něhož se meruna nešťastně odrazila do vlastní branky! 0:1