konec SK Sigma Olomouc B – MFK Karviná
3:2
(1:2)
Komentuje: Daniel Gargulák
 
65
Olomouc B právě vstřelil branku!
Sigma využívá momentum v utkání a obrací stav celého zápasu! MATĚJ HADAŠ zachoval chladnou hlavu v pokutovém území a nakonec naprosto chladnokrevným zakončením do šibenice i přes stín obránce dává třetí gól Olomouce v zápase!
 
57
Olomouc B právě vstřelil branku!
Sigmáci využili rozhozené obrany Karviné a vyrovnávají stav utkání! FILIP SLAVÍČEK se dostal k zakončení z malého vápna poté, co brankář Ciupa vyběhl proti jeho spoluhráči a bezpečně dopravil míč do odkryté části jeho svatyně.
 
42
Olomouc B právě vstřelil branku!
Sigma z čista jasná snižuje náskok Karviné! PATRIK SLAMĚNA se skvěle zorientoval před pokutovým a nečekanou ranou na bližší tyč propálil přesně k tyči bezmocně natahujícího se Ciupu. Asistence: Pavel Zifčák.
 
6
Karviná právě vstřelila branku!
Nadýchaný centr Málka nadělal Sigmě velké potíže a je z něj druhý gól Karviné! MARTIN ZEDNÍČEK byl po odraženém míči po hlavičce Žídka ze všech nejdůraznější v pokutovém území a snad z jednoho metru dopravil míč za bezmocného Digaňu, kterému obrana Sigmy vůbec nepomohla. Bez asistence.
 
3
Karviná právě vstřelila branku!
Hosté jdou bleskově do vedení! Obrana Olomouce absolutně staticky přistoupili k nenápadné akci Karviné a AMAR MEMIĆ se vcelku bez problémů protáhl po krásné průnikovice do vápna, odkud umístěnou pozemní střelou na zadní tyč překonal Digaňu poprvé v zápase.