konec FK Viktoria Žižkov – 1. SK Prostějov
1:1
(0:1)
Komentuje: Michal Nussbauer
 
90
Omale hlavičkoval z dobré pozice po centru Koudelky, zamířil ale nad horní tyč!
 
89
Novák se uvolnil ke střele, ta byla ale sražena domácím přímo do brejku. Jeho první pokus zachránil Soukup, dorážku pak z brankové čáry vykopl Kopičár!
 
88
Střídání v týmu FK Viktoria Žižkov:
ze hřiště odchází David Sixta, přichází Tarek Aggoun.
 
86
Na dlouhý pas za obranu si naběhl Novák a uvolnil se ke střele silnější levačkou. Ta sice rozvlnila síť, ke smutku celé Seifertky ale jen tu boční.
 
84
Žižkov reklamuje ruku ve vápně Prostějova, sudí ale píská faul Vandase na Kopřivu a na jeho hlavu se z tribun snáší ani ne sprška, ale spíše vodopád nadávek.
 
82
Po dalším závaru před Bártou pálil z první Žežulka, jeho přízemní pokus ale dokázal vyčapat Bárta.
 
81
Po Novákově fantastickém centru hlavičkoval Voltr, ani následná skrumáž ale nepřinesla domácím kýženou branku – ale chybělo k ní opravdu málo.
 
77
Ofenzivní výpad podnikl na druhé straně Gabriel, který z levé strany vápna zakončoval, první tyč měl ale dobře pokrytou Bárta.
 
76
Po centru hostí nebezpečně zakončoval zřejmě Píchal, míč prolétl nad břevnem.
 
75
Brejk hostů, konkrétně Omaleho, zastavil taktickým stažením zezadu Osmančík a vidí tak zaslouženou žlutou.
 
73
Střídání v týmu 1. SK Prostějov:
ze hřiště odchází Michael Hönig, přichází David Píchal.
 
72
Žižkov právě vstřelil branku! Sixtovu parádní kolmici si ve vápně po skvělém náběhu našel PAVEL OSMANČÍK, který byl sice tísněn, ale i tak dokázal v pádu obstřelit gólmana Bártu a rozvlnit síť branky přímo pod domácím kotlem! Je srovnáno, 1:1!
 
71
Střídání v týmu FK Viktoria Žižkov:
ze hřiště odchází Lukáš Jančura, přichází Adrián Kopičár.
 
68
SIxtu zbytečně zatáhl za dres Jiráček a dostává žlutou. Tohle by si hráč s jeho zkušenostmi mohl odpustit.
 
67
A veselo bylo i na druhé straně. Po Richterově přihrávce pálil levačkou druhého dotyku Osmančík, Bárta tygřím skokem vyrazil na roh.
 
66
Po nakrátko rozehraném rohu se ke střele z vnitřku vápna uvolnil Kušej, Soukup přes problémy kryje.
 
65
Střídání v týmu FK Viktoria Žižkov:
ze hřiště odchází Josef Bazal, přichází Daniel Richter.
 
62
Krásným pasem z levé strany našel Novák Voltra, ten se uvolnil ke střele a z hranice šestnáctky vypálil sice prudce, ale mimo tři tyče.
 
55
Rozeběhnutého Urbance zastavil nedovoleně Bazal a zblízka si může prohlédnout kartónek žluté barvy.
 
54
Omale za své počínání vidí žlutou kartu.
 
52
A opět fantastický Soukup. Z levé strany naběhl jako rozjetý vagón do vápna Urbanec a vypálil, vylámal si ale zuby na domácím brankáři.
 
51
Žižkov nechal vzadu další okénko. Po protiútoku a prostrčení od Bartolomeua se před Soukupem ocitl Hönig, domácí brankář se vytáhl skvělým zákrokem.
 
49
Voltr se moc hezky uvolnil na prostředku a posunul na Sixtu, jehož táhlá střela levačkou z úctyhodné vzdálenosti plachtí těsně mimo!
 
46
Hosté ihned po hvizdu zahrozili. Kušej táhl protiútok středem, našel napravo Bartolomeua, který se uvolnil efektní zasekávačkou za patou a následně pálil jen těsně vedle branky Pavla Soukupa!
 
46
Nakonec nastoupí oba nejaktivněji se rozcvičující domácí fotbalisté. Osmančík s Voltrem nahratí Retena a Batioju,
 
44
Prostějov právě vstřelil branku! Kušej nejprve získal míč na Batiojovi na hranici pravidel, po následném závaru a sražené střele zřejmě Jiráčka se balon odrazil opět k VASILU KUŠEJOVI, který ve vyložené šanci nezaváhal a levačkou se po zemi trefil k zadní tyči. 0:1, tenhle gól musí domácí hodně bolet.
 
41
Po něm vypálil z hranice vápna jedovatě Sixta, jenže Omale jeho pokus srazil nad břevno. Tady měl Prostějov štěstí, rána se totiž také úplně klidně mohla odrazit mezi tři tyče.
 
38
Po pěkné kombinaci Prostějova a centru Urbance reklamují hosté ruku Bazala, rozhodčí ale rozpažuje a uklidňuje tak všechny přítomné domácí fanoušky.
 
30
Novák vrátil centr Bazala do ohně hlavičkou, odkud stejnou částí těla otevřel skóre Vandas – pomezní sudí ale signalizuje ofsajd, takže domácí radost trvala pouze chvilinku.
 
27
Avizované střídání, Zapletala nahradí velezkušený Petr Jiráček.
 
17
A opět šance pro Žižkov! Odražený míč si našel Bazal a z první vypálil, Bárta se opět blýskl zákrokem jako z učebnice Lva Jašina!
 
16
Po úniku po levé straně pálil Novák, jeho střelu kryje skvělým zákrokem Bárta! Roh pro domácí.