konec FC Trinity Zlín – Bohemians Praha 1905
1:4
(1:4)
Komentuje: Martin Augustin
 
90+3
Roman Valeš dnes chytá výborně! Po nahrávce Jawa na něho šel sám Rudolf Reiter. Ten chtěl brankáře Bohemky obejít, ovšem ten mu skočil pod nohy a balón mu vypíchl!
 
87
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905:
ze hřiště odchází Michal Beran, přichází Matěj Koubek.
ze hřiště odchází Petr Hronek, přichází David Bartek.
 
86
Lukáš Vraštil ostře dojel Jana Chramostu. Domácí stoper, který se dnes prezentoval také málo vídaným vlastním gólem, se nevyhnul žluté kartě.
 
83
Z hloubi pole odcentroval Robert Hrubý, který našel zadní tyči zavírajícího Martina Cedidlu. Jeho hlavičku na bližší tyči vytěsnil velmi dobrým zákrokem na roh Valeš!
 
77
Velká šance domácích! Hrubého přihrávku prodloužil Fantiš na Rudolfa Reitera, který se už dostal za záda obrany soupeře, ale nedokázal překonat vybíhajícího Valeše. Hostující gólman se pak navíc stačil včas přemístit ke své levé tyči a zlikvidoval i dobrou střelu Lamina Jawa!
 
76
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905:
ze hřiště odchází Roman Květ, přichází Daniel Krch.
 
72
Střídání v týmu FC Fastav Zlín:
ze hřiště odchází Youba Dramé, přichází Martin Fillo.
 
66
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905:
ze hřiště odchází Ondřej Petrák, přichází Josef Jindřišek.
ze hřiště odchází Jan Kovařík, přichází Jakub Fulnek.
 
65
Střídání v týmu FC Fastav Zlín:
ze hřiště odchází Jakub Janetzký, přichází Lamin Jawo.
 
64
Na druhé straně to zkusil z větší dálky Ondřej Petrák a mířil dobře. Balón, který směřoval do bližšího horního rohu brány, vytěsnil mimo Matej Rakovan!
 
59
Na druhé straně balón propadl v pokutovém území k nohám Jakuba Janetzkého. Ten v nadějné pozici přestřelil Valešovu bránu!
 
56
Centr Dostála byl odvrácen domácí obranou. Odražený míč navíc získal Antonín Fantiš a Jan Vondra ho raději zastavil taktickým faulem. Ten byl ohodnocen žlutou kartou.
 
49
Hostující Jan Kovařík zasáhl Dramého rukou do tváře a dostal za to žlutou kartu.
 
46
Střídání v týmu FC Fastav Zlín:
ze hřiště odchází Vukadin Vukadinović, přichází Antonín Fantiš.
ze hřiště odchází Vachtang Čanturišvili, přichází Rudolf Reiter.
 
44
Youba Dramé je nejnebezpečnějším hráčem Zlína. Dostal přihrávku doběhu na pravou stranu, odkud pronikl až do pokutového území. Neprostřelil však vybíhajícího Valeše!
 
41
Teď mohli naopak popáté skórovat klokani. Výborně hrající Chramosta našel obloučkem před bránou zcela volného Romana Květa, jenž balón usměrnil nad břevno Rakovanovy svatyně.
 
40
Domácí mohli rychle korigovat! Přízemní střela Youby Dramého z pravého rohu pokutového území skončila na tyči!
 
39
Bohemians právě vstřelili branku!
Hosté trestají další chybu soupeře! Do Condeho přihrávky vběhl Martin Dostál, který míč předal Petrovi Hronkovi. Ten ho poslal do šestnáctky na Jana Chramostu, jenž ho posunul doleva na ještě lépe postaveného ROMANA KVĚTA, který prostřelil Rakovana.
 
30
Zlín právě vstřelil branku!
Divoký zápas pokračuje! Radost z gólu si užili i domácí! Hrubý předal u pokutového území míč YOUBOVI DRAMÉMU, který si ho kolem dvou hráčů navedl na levačku a přesnou střelou ke vzdálenější tyči překonal Valeše – 1:3.
 
27
Bohemians právě vstřelili branku!
To je neuvěřitelné! Domácí se přibližují ke dnu pomyslného kalichu hořkosti! Nyní se z něho pořádně napil LUKÁŠ VRAŠTIL, který chtěl jednoduše odkopnout balón. Trefil ho ale tak, že ho z nějakých 20 metrů poslal lobem mimo dosah naprosto zaskočeného brankáře Rakovana. Neskutečný vlastní gól.
 
21
Bohemians právě vstřelili branku!
Hosté se dnes podruhé prosazují po rohovém kopu! Centr směřující na bližší tyč hlavou nešťastně prodloužil Cheick Conde. Balón tak propadl k osamocenému JANOVI CHRAMOSTOVI a ten ho levačkou umístil k tyči po pravé ruce brankáře Rakovana – 0:2.
 
12
Bohemians právě vstřelili branku!
Hosté se po dalším rohu ujímají vedení! Centr Kovaříka domácí odvrátili před svou šestnáctku, kde se chtěl do balónu opřít Roman Květ. Ten ho trefil hodně špatně, ale to bylo pro zelenobílé dobře. Nechtěně totiž přihrál spoluhráči PETROVI HRONKOVI, jenž parádní střelou z voleje, která ještě prošla mezi nohama bránícího hráče, zamířil k pravé tyči z pohledu marně se natahujícího Rakovana.
 
2
Ve velké šanci se ocitl Petr Hronek! Míč se k němu dostal po centru Kovaříka a hlavičce Martina Dostála. Hronek však zblízka nepropálil výtečného Rakovana.