konec FK Třinec – FK Viagem Příbram
4:1
(1:0)
Komentuje: Igor Mainka
 
76
Třinec právě vstřelil branku!
HATTRICK! Pilík Zaváhal před třineckou šestnáctkou v souboji s Javůrkem, domácí získali míč, Kania s Omastou se dostali do brejku, Omasta ještě akci přibrzdil, míč zamířil na pravou stranu, odkud přilétl centr na zadní tyč, kam si naběhl LUKÁŠ KANIA a střelou vedle brankáře Smrkovského vsítil svůj třetí gól – 4:1!
 
65
Třinec právě vstřelil branku!
LUKÁŠ KANIA podruhé! Třinecký útočník dostal přihrávku na levou stranu šestnáctky, prošel kolem prvního obránce a přes druhého poslal míč za záda gólmana Smrkovského – 3:1!
 
60
Příbram právě vstřelila branku!
Jako správný kapitán vzal TOMÁŠ PILÍK poslední akci na sebe, zpoza vápna vypálil po zemi k levé tyči a rozvlnil síť v třinecké brance! Gólman Hasalík se natahoval marně – 2:1!
 
51
Třinec právě vstřelil branku!
Tak to bylo nečekané! Dlouhý míč do pokutového území prodloužil na zadní tyč příbramský MARCEL ČERMÁK. Brankář Smrkovský zřejmě myslel, že míří vedle branky, ale míč skončil v síti. Třinec vede 2:0!
 
43
Třinec právě vstřelil branku!
Krásná akce domácích končí prvním gólem zápasu! Foltyn rozehrál akci přihrávkou na levou stranu, kde byl netradičně Omasta. Třinecký záložník se uvolnil kolem svého bránícího hráče a odcentroval před šestnácku, kam si naběhl LUKÁŠ KANIA a v akrobatické pozici poslal míč do protipohybu brankáře Smrkovského – 1:0!