konec FC Zbrojovka Brno – FK Fotbal Třinec
4:2
(2:1)
Komentuje: Tadeáš Mima
 
77
Brno právě vstřelilo branku!
Třinecká ztráta nedaleko autu se ukázala jako klíčová pro to, aby se zrodila čtvrtá trefa domácích. Zbrojovka rychle otočila hru a FILIP BLECHA si našel ideální místečko v šestnáctce. Střelec se potom rychle obtočil s míčem a klinicky přesně uklidil k tyčce. Hasalík ani nestihl udělat zákrok a je to 4:2.
 
67
Brno právě vstřelilo branku!
Vedení se přelévá zpět na stranu brněnského celku! Po přihrávce do volného prostoru se hnal v samostatném úniku Filip Blecha, byl však dobře zastaven obranou. Mezitím se ale úplně uvolnil JAKUB PŘICHYSTAL, jehož si Třinec už nemohl pohlídat, a jeden na jednoho proti brankáři vyřešil přízemním gólem.
 
55
Třinec právě vstřelil branku!
Z poměrně nenápadné akce přichází vyrovnávací gól hostujícího mančaftu! JAKUB HABUSTA si nabíhal z levé strany proti brance a nabízel se mu k nahrávce Juřena. Třinecký kapitán se ovšem rozhodl k samostatné akci, když o vzdálenější tyč dopravil míč mimo dosah Šimana.
 
43
Třinec právě vstřelil branku!
Hosté si připravili poměrně rychlou reakci na dvougólové vedení Brna. MICHAL PETRÁŇ se dostal k zakončení potom, co Zbrojovka zaspala ve vápně, a svižně prostřelil hlavou brankáře. Ten se stačil pouze ohlédnout za tvrdým pokusem a opět platí kontaktní rozdíl.
 
38
Brno právě vstřelilo branku!
Možná trochu nečekaná situace, která ale končí gólem. Jakub Nečas zakončoval z pravé strany a zdálo se, že míč neprojde přes chumel hráčů. Střela se ovšem dostala po zemi dále, škrtl ji bránící IMRICH BEDECS a šla přesně ke vzdálenější tyči, kde ji Hasalík objevil už příliš pozdě.
 
16
Brno právě vstřelilo branku!
Trpělivost nakonec přináší domácím fotbalistům růže. Třinec se dlouho nedokázal osvobodit z područí Zbrojovky, jež nakonec získala klíčovou převahu na pravé straně. Tam se naskytl moment k centru na JAKUBA ŘEZNÍČKA, který neváhal a okamžitě dával z voleje za záda Hasalíka.