konec MFK Vyškov – FC Sellier & Bellot Vlašim
1:1
(1:0)
Komentuje: Daniel Kinc
 
90+3
Střídání v týmu FC Sellier & Bellot Vlašim:
ze hřiště odchází Matěj Jurásek, přichází Ondřej Lehoczki.
ze hřiště odchází Jan Suchan, přichází Jonáš Kneifel.
 
90+2
Centr Klesy našel Lacíka, který ještě prodlužoval míč na druhou tyč na nabíhajícího Harušťáka, ale ten se k zakončení těsně nedostal.
 
89
Utkání sleduje 578 diváků.
 
86
Střídání v týmu FC Sellier & Bellot Vlašim:
ze hřiště odchází Nedžad Zinhasović, přichází Štěpán Krunert.
 
84
Střídání v týmu FC Sellier & Bellot Vlašim:
ze hřiště odchází Abdallah Gning, přichází Adam Toula.
 
81
Střídání v týmu MFK Vyškov:
ze hřiště odchází Bienvenue Kanakimana, přichází Dani Lual.
ze hřiště odchází Barnabáš Lacík, přichází David Němeček.
 
75
Kanakimana dostal krásný míč za obranu a kolem Broukala se řítil sám na branku. Hostující stoper jej zastavil skluzem za červenou kartu, rozhodčí je však jiného dojmu a nechal ve hře pokračovat...
 
69
Střídání v týmu MFK Vyškov:
ze hřiště odchází David Moučka, přichází Martin Sedlák.
ze hřiště odchází Ondřej Vintr, přichází Michal Klesa.
 
66
Střídání v týmu MFK Vyškov: ze hřiště odchází Tomáš Cabadaj, přichází Joe Ackroyd.
 
64
Abdallah Gning mohl jít po rychlé přihrávce sám na branku, ale Jiří Oulehla jej skvěle doběhl a čistě tělem odstavil od míče.
 
62
Jaroslav Harušťák ve středu hřiště ostrým skluzem trefil Gninga, další žlutý karetní trest je na světě.
 
61
Vlašim právě vstřelila branku! Hosté vyrovnávají. Penalty se ujal JAKUB KŘIŠŤAN, který měl pořádnou dávku štěstí, když míč poslal k levé tyči, kam skočil Kinský, ale tomu propadl míč pod tělem do sítě – 1:1.
 
60
Hodně sporná situace ve vápně Vyškova, při které Svoboda doslova zakopnul o Kanakimanu, ale rozhodčí je neoblomný a nařizuje pokutový kop.
 
60
Penalta pro Vlašim!
 
54
Bienvenue Kanakimana zajel do soupeře u levé lajny, nejednalo se o nějak ostrý faul, ale rozhodčí sečetl jeho předchozí prohřešky a poprvé v utkání vytáhl žlutou kartu.
 
46
Střídání v týmu FC Sellier & Bellot Vlašim:
ze hřiště odchází Tomáš Rigo, přichází John Solomon.
 
45
Domácí předvedli chytrý signál, kdy Vintr nafingoval přeběh, ale poté se k míči vrátil a rychle odcentroval na zadní tyč, pokud hlavičkujícího Štěpánka vyrazil Vágner a následný závar vyřešili hosté odkopem míče z čáry.
 
39
Tutovka domácích! Aktivní Kanakimana se ve vápně opřel do parádního zakončení, míč plachtící pod břevno vytáhl Matyáš Vágner fantasticky konečky prstů na rohový kop.
 
38
Kanakimana se z ničeho nic vydal dopředu a měl proti sobě už posledního obránce, po kličce doprava ale Petr Breda ukázkově jeho ránu zablokoval.
 
26
Moučka si zaběhl na dlouhý aut a centrem pod sebe hledal nabíhajícího Kanakimanu, který se v souboji s obránce skácel k zemi, rozhodčí však nechává ve hře pokračovat.
 
18
MFK Vyškov právě vstřelil branku! Domácí se zaslouženě ujímají vedení. Obrana Vlašimi opět pořádala den otevřených dveří a Moučka krásnou kolmicí vyslal mezi stopery ONDŘEJE VINTRA. Ten šel sám na branku dokonce se dvěma spoluhráči, ale zvolil individuální zakončení a střelou po zemi prostřelil Vágnera na zadní tyč – 1:0.
 
5
Po prudkém centru z pravé strany si Vintr pokryl míč a připravil jej na hranici vápna Lahodnému, ten vypálil prudce, ale přesně do míst, kde byl připravený Matyáš Vágner. Ten míč lapil.