konec MFK Vyškov – FC Zbrojovka Brno
0:2
(0:0)
Komentuje: Tadeáš Mima
 
90+6
Brno právě vstřelilo branku!
Dokonalá standardní situace vyšla Zbrojovce na závěr utkání. MICHAL ŠEVČÍK vypálil těsně před vrcholem pokutového území, Kinský vyrazil jen do tyče a od ní se balon odrazil do volného prostoru.
 
90+5
Vyškovští fanoušci se dožadovali standardky po zákroku na hranici vápna, hra ale pokračovala dále a místo toho došlo k faulu na opačné straně.
 
90+5
Žlutou kartu dostává Jaroslav Harušťák (MFK Vyškov).
Žlutou kartu dostává Ondřej Vintr (MFK Vyškov).
 
90+4
Žlutou kartu dostává Jakub Řezníček (FC Zbrojovka Brno).
 
90+3
Mocnou střelu za vápnem si připravil Ondřej Vintr, který se vší silou opřel do míče a pokusil se propálit Berkovce. Střela to byla pořádná, jenže hostující gólman perfektně zakročil a podržel.
 
88
Famózně vychytal unikající Přichystala gólman Kinský! Brněnský útočník obelstil domácí beky a utíkal úplně sám proti bráně. Gólman ovšem zůstal ledově klidný, šel k zemi a sebral míč od kopaček.
 
84
Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Adam Fousek, přichází Jakub Nečas.
 
84
Střídání v týmu MFK Vyškov: ze hřiště odchází David Němeček, přichází Dan Jambor.
Střídání v týmu MFK Vyškov: ze hřiště odchází Joe Ackroyd, přichází Tomáš Cabadaj.
 
84
Žlutou kartu dostává Lukáš Lahodný (MFK Vyškov).
 
69
Ohromnou šanci zahodili fotbalisté Vyškova! Napravo přeběhl všechny soupeře Kanakimana a připravil centr přímo na hlavu Ackroydovi do vápna. Domácí fanoušci už pomalu slavili, jenže pokus nakonec jde těsně vedle tyče.
 
67
Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Jan Hladík, přichází Jakub Přichystal.
Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Filip Blecha, přichází David Jambor.
 
65
Střídání v týmu MFK Vyškov: ze hřiště odchází Filip Štěpánek, přichází Dani Lual.
 
60
Střídání v týmu MFK Vyškov: ze hřiště odchází David Moučka, přichází Martin Macej.
Střídání v týmu MFK Vyškov: ze hřiště odchází Barnabáš Lacík, přichází Ondřej Vintr.
 
59
Přes několik protihráčů prošel Jakub Řezníček, položil si obránce na zem a zrodila se šance. Míč už točil k tyči napravo ze svého pohledu, Kinský ale parádně vyrazil rukou mimo.
 
53
Michal Ševčík vedl míč z levé strany a pokusil se ještě najít ve střelecké pozici Fouska. Kinský musel okamžitě vystartovat z čáry a chytil balon do rukou.
 
49
Brno právě vstřelilo branku!
Zbrojovka se ujímá zkraje druhého poločasu vedení 1:0. Na ose hřiště nechal Vyškov příliš mnoho prostoru JAKUBU ŘEZNÍČKOVI, který se s míčem dostal mezi soupeře, měl mnoho času a přízemním pokusem skóroval.
 
45+2
A další nadějná možnost v samém závěru poločasu. Do brejku utíkal Lacík, jenž ještě narýsoval přihrávku napravo k Davidu Moučkovi. Ten si připravil štiplavou ránu do dolní části brány, kam stačil Berkovec skočit a schoval míč v rukavicích.
 
45+1
Na středu hřiště byl rozběhnutý Kanakimana, který zvolil vhodný moment pro přihrávku nalevo na Lacíka. Tomu se ukázala odkrytá část hřiště a ještě posouval přihrávku těsně před Berkovce, ovšem skluzující Ackroyd netrefil nahrávku.
 
35
Bleskový aut vhodil Jiří Texl a připravil míč Blechovi. Ten vyzval v osobním souboji vyškovského beka, ustál souboj a pokusil se zakončit napříč ke vzdálenější tyčce. Kinský se ale včas položil na zem a míč lapil.
 
33
Kinský se musel dostat do vzduchu, aby vyrazil nepříjemný míč. Zahrozit se potom ještě snažili Blecha a následně i Bariš, nicméně vybojovali po svých pokusech jen roh.
 
31
Přesný centr načechral Harušťák pro Michala Klesu, který z místa vedle zbrojovácké brány minul! Míč jde jen do zdi za brankovou čarou a gólová možnost nijak nepokračuje.
 
30
Žlutou kartu dostává Adam Fousek (FC Zbrojovka Brno).
 
26
Žlutou kartu dostává Jan Moravec (FC Zbrojovka Brno).
 
24
Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Jan Štěrba, přichází Damián Bariš.
 
24
Fantastická šance se rodila pro Kanakimanu, který si dokonale naběhl mezi obránce a čekal na přihrávku. Míč si ovšem nezvládl zpracovat a velká akce se odkládá.
 
22
Parádní rána v podání Filipa Štěpánka. Na ose hřiště se mu otevřela spousta prostoru, aby mohl z hranice vápna poslat pořádně jedovatou střelu. A hostující gólman měl co dělat, aby dělovku pod břevno vytáhl na rohový kop.
 
17
Vznikly zmatky ve vyškovském vápně, kde domácí museli vynaložit veškeré úsilí, aby odrazili míč do bezpečí. K finální ráně se dostal Blecha, jenže ten se hodně ukopl ze slibné pozice.
 
10
Po rozehrávce z rohového prostoru se Adam Fousek odhodlal ke střele z boku a pořádně protáhl Kinského. Míč se vydal o kousíček nad břevno, o které se zřejmě balon ještě otřel.
 
4
Teď po rohovém kopu se Vyškov vydal do přečíslení a zdálo se, že by mohli udělat otevřené obraně Zbrojovky hodně problémů. Na ose hřiště však nezpracoval balon ideálně domácí hráči a ještě hledal nalevo Lacíka. Ten se prodral do vápna, jenže naneštěstí pro domácí se zatoulal i s míčem do autu.