konec FC MAS Táborsko – FC Vysočina Jihlava
1:1
(0:1)
Komentuje: Josef Janda
 
90+2
Po velkém zmatku před brankou Táborska nakonec hosté míč do branky dopravili, ale před tím faulovali. Jihlavští zuří, gól neplatí, bylo pískáno.
 
90+1
Střídání v týmu FC MAS Táborsko: ze hřiště odchází Leoš Vozihnoj, přichází Jiří Šplíchal.
 
90
Žlutou kartu dostává Petr Javorek (FC MAS Táborsko).
 
82
Červenou kartu dostává Luboš Tusjak (FC MAS Táborsko). Obránce domácích zatahal za dres prchajícího Talla a sudí Kotala s ním neměl slitování.
 
77
Střídání v týmu FC MAS Táborsko: ze hřiště odchází Adam Provazník, přichází Daniel Kosek.
 
75
Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava: ze hřiště odchází Filip Vedral, přichází Mame Tall.
Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava: ze hřiště odchází Tijani Belaid, přichází Luis Arroyo.
 
67
Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava: ze hřiště odchází Jakub Selnar, přichází Jaroslav Peřina.
Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava: ze hřiště odchází Radek Křivánek, přichází Lukáš Fila.
 
65
Táborsko právě vstřelilo branku!
Kapitán Táborska JAKUB NAVRÁTIL vyrovnal na 1:1 ze své oblíbené pozice. Hrající legenda Táborska si naskočila na vysoký míč a umístila balon mimo Vejmolův dosah.
 
60
Tusjak se snažil odvrátit nákop hlavou, ale Křivánkovi jen míč přizvedl. Na poslední chvíli nebezpečnou situaci ve vápně uhasil kapitán Navrátil.
 
57
Střídání v týmu FC MAS Táborsko: ze hřiště odchází Kristaps Liepa, přichází David Krch.
 
49
Tijani si ve středu hřiště pohrál s balonem a skvěle načasovanou přihrávkou našel zprava nabíhajícího Vozihnoje. V dobré formě se ukázal i jihlavský brankář Vejmola, který střelu pod břevno pohotovým zákrokem vyrazil. Následně došlo ke střetu dvou protihráčů a hru zdrželo ošetřování.
 
39
Gólman Zadražil zachránil Táborsko od druhého gólu! Jakub Selnar nabíhal zprava a před Zadražilem zvolil střelu po zemi. Gólman Táborska vyrazil jeho pokus nohou, tohle byla velká šance!
 
31
Další souboj Zadražila s Křivánkem mohl skončit další pohromou pro Táborsko. Tentokrát se s ním domácí brankář pustil do sprintu a jihlavský nájezdník jeho rozehrávku srazil. Domácí gólman měl štěstí, že se Křivánek k pořádnému zakončení nedostal. Jihlavan skončil na zemi, tentokrát měl však Zadražil čisté svědomí.
 
26
Žlutou kartu dostává Muhamed Tijani (FC MAS Táborsko).
 
24
Muhamed Tijani v největší šanci Táborska! Probojoval se s míčem až k zakončení před gólmanem, kdy se ho pokusil přehodit. Míč z jeho kopačky ale ke smůle domácích branku minul.
 
18
Jihlava právě vstřelila branku!
Gólman Zadražil při penaltovém faulu možná zbytečně vyběhl, čehož Křivánek zkušeně využil. Míč si pak na puntík postavil TIJANI BELAID a poslal táborského gólmana na opačnou stranu. Jihlava vede v Táboře 1:0.
 
17
Byla nařízena penalta proti Táborsku! Zadražil poslal k zemi Křivánka.
 
2
Filip Vedral naskakoval na centr zprava a k nebráněnému zakončení hlavou mu chyběl jen kousek. Tohle byla velice slušná pozice!