konec FK Viktoria Žižkov – FK Třinec
2:2
(1:1)
Komentuje: Michal Nussbauer
 
90
Žižkov právě vstřelil branku!
Po Vandasově hlavičce se míč odrazil k Davidu Sixtovi, jenž sice promáchl, ale za ním stojící IGOR SÚKENNÍK již trefil merunu ideálně a poslal ji do pravého horního rohu Hasalíkovy svatyně! Je vyrovnáno, 2:2!
 
88
Střídání v týmu FK Fotbal Třinec: ze hřiště odchází Lukáš Kania, přichází Michal Szewieczek.
 
88
Střídání v týmu FK Fotbal Třinec: ze hřiště odchází Jan Javůrek, přichází Matěj Hýbl.
 
82
Střídání v týmu FK Viktoria Žižkov: ze hřiště odchází David Březina, přichází David Sixta.
 
74
Muleme si na levé straně zasekávačkou vytvořil prostor k centru pravačkou, který podskočil Hasalík! Hostující gólman může být více než rád, že celá akce rezultuje pouze v rohový kop.
 
65
Střídání v týmu FK Fotbal Třinec: ze hřiště odchází Václav Juřena, přichází Tomáš Weber.
 
60
Třinec právě vstřelil branku!
Hosté otáčejí průběh utkání! Juřena po autu do vápna předčil v hlavičkovém souboji Gabriela a prodloužil za sebe přesně do prostoru, kam si nabíhal kapitán JAKUB HABUSTA – ten v plném běhu taktéž hlavou poslal kulatý nesmysl k levé tyči, kam se Halouska dostat asi ani nemohl. 1:2!
 
59
Reteno přenesl hru překrásným pasem na pravé křídlo, kde byl rozeběhnutý Novák. Ten se uvolnil na střed a vyslal jedovatou střelu levačkou na zadní tyč, která proskákala těsně okolo Hasalíkovy brankové konstrukce.
 
57
Střídání v týmu FK Viktoria Žižkov: ze hřiště odchází Pavel Osmančík, přichází Guy Reteno Elekana.
 
57
Střídání v týmu FK Viktoria Žižkov: ze hřiště odchází Radek Voltr, přichází Farid Nabijev.
 
48
Batioja šel k zemi po souboji s Habustou pár metrů za vápnem, sudí jeho počínání ocenil žlutou kartou za simulování.
 
45+1
Krásná akce domácích! Novák se uvolnil okolo Bolfa a přihrál Vandasovi, který adresoval pas na střed k Radku Voltrovi. Ten se na hranici šestnáctky obtočil okolo svého strážce, vypálil ale mimo tři tyče.
 
44
Střídání v týmu FK Viktoria Žižkov: ze hřiště odchází Michal Řezáč, přichází Tarek Aggoun. Důvody jsou zřejmě zdravotní, rozhodně mi nepřijde, že by Řezáč odehrál špatný zápas.
 
44
Machuča je při chuti, jeho pumelice ze střední vzdálenosti proletěla evdle pravé tyče!
 
40
Voltrovi chyběly centimetry k tomu, aby se dostal k Vandasovu střílenému centru dříve, než soupeř. Dobrá defenzivní práce ale znamená roh pro Viktorku.
 
37
Třinec právě vstřelil branku!
Je vyrovnáno! Na přesný centr z hloubi pole si naběhl ONDŘEJ MACHUČA, který svoji skvěle umístěnou hlavičkou nedal Halouskovi šanci zasáhnout. 1:1!
 
35
Osmančík vysunul Řezáče, který nakonec ve skluzu dostal balon v Voltrovi. Ten dokázal odcentrovat snad z rohu malého vápna, balon jen prosvištěl těsně před Hasalíkem.
 
23
Žižkov právě vstřelil branku!
Seifertka slaví, domácí vedou 1:0! Řezáč vhodil aut na Voltra, který se parádním prvním dotykem uvolnil k centru. Nadýchaný bochánek si našel PAVEL VANDAS, jehož nechytatelná hlavička se od tyče odrazila za záda bezmocného Hasalíka! 1:0!
 
4
Šimon Gabriel po Voltrově přistrčení málem přerazil horní tyč hostující branky! Třinečtí si teď mohou hlasitě oddychnout!
 
2
Osmančík dobře zapresoval soupeře, který si pod tlakem vypomohl malou domů. Tu ale Hasalík chytil do ruky a Viktorka bude kopat nepřímý volný kop z malého vápna!
 
2
Imrich Bedecs vidí za své předchozí počínání žlutou.