konec FK Dukla Praha – SK Líšeň 2019
4:2
(1:2)
Komentuje: Petr Frömel
 
69
Dukla právě vstřelila branku!
Hattrick je na světě. David Machalík nepohlídal před bránou DANIELA SOUČKA, který úplně volný hlavičkoval z bezprostřední blízkosti a poslal balón za zcela bezmocného Veselého.
 
64
Dukla právě vstřelila branku!
DANIEL SOUČEK zahrál pokutový kop velmi dobře, míč poslal na pravou stranu, zatímco Veselý volil opačný směr.
 
57
Dukla právě vstřelila branku!
Dvougólový náskok Líšně je pryč. Hosté nedokázali odehrát balón do bezpečí, ten zůstal před velkým vápnem, poblíž stojící DANIEL SOUČEK na nic nečekal a z kroku bez rozběhu jej levačkou adresoval na bližší stranu brány a do její horní části. Veselý sice skočil a natahoval se, co to šlo, ale na tuhle parádní ránu neměl šanci dosáhnout.
 
45
Dukla právě vstřelila branku!
Domácí těsně před odehráním základní hrací doby první půle snižují. Kimova přihrávka z levé strany propadla hostující obranou, k míči se dostal LUKÁŠ BUCHVALDEK a prudkou tečí jej poslal do volné části brány za bezmocného Veselého.
 
32
Líšeň právě vstřelila branku!
Domácí si dlouho koledovali a nyní inkasují podruhé. První nebezpečný pokus soupeře byl ještě odvrácen na levou stranu, tam doběhl DAVID MACHALÍK a střelou na vzdálenější tyč překonal brankáře Dukly. Její kapitán Souček se ještě snažil střelu zastavit, ale proklouzla mu mezi nohama.
 
6
Líšeň právě vstřelila branku!
Teď už se hosté radují. Znovu byl hlavním aktérem JAROSLAV MÁLEK, který si zpracoval přihrávku Lutonského a poslal míč přesně k pravé tyči do spodní části brány. Michal Reichl se natahoval marně.