konec FC Zbrojovka Brno – SK Líšeň 2019
1:3
(0:2)
Komentuje: Tadeáš Mima
 
90+1
Střídání v týmu SK Líšeň 2019: ze hřiště odchází David Machalík, přichází Filip Chládek.
 
86
Fanoušci se opět zlobí potom, co na trávník spadl po střetu s obráncem Řezníček. Líšeň mezitím odklízí mimo gólový prostor.
 
82
Střídání v týmu SK Líšeň 2019: ze hřiště odchází Michal Bednář, přichází David Krška.
 
82
Střídání v týmu SK Líšeň 2019: ze hřiště odchází Martin Zikl, přichází Martins Toutou Mpondo.
 
78
Střídání v týmu SK Líšeň 2019: ze hřiště odchází Šimon Šumbera, přichází Václav Minařík.
 
77
Kousavý centr směřoval do předbrankového prostoru Líšně, kde však chyběl hráč na zadní tyči, aby se akce z pohledu Zbrojovky povedla gólově.
 
76
Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Michal Ševčík, přichází Ota Kohoutek.
Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Jan Moravec, přichází Peter Štepanovský.
 
74
V uplynulých momentech předváděla Zbrojovka pokračující snahu do útoku a dvakrát se drala do nadějného postavení. Líšeň zachraňovala obě situace v posledních sekundách.
 
72
Brno právě vstřelilo branku!
Pořádný důraz nyní předvedli domácí fotbalisté. Zbrojovka si vypracovala akci od vlastních obránců a dostala se až na levé křídlo, kde číhal Texl s centrem. Míč narval do skupinky těl před Veselým, kde ho vydoloval jako první JAKUB ŘEZNÍČEK. Přichází tak snížení na 1:3.
 
63
Žlutou kartu dostává Jakub Řezníček (FC Zbrojovka Brno).
 
61
Líšeň právě vstřelila branku!
MILAN LUTONSKÝ zvyšuje skóre pro hosty už na drtivých 3:0. Třetí asistenci v utkání si nachystal Matocha, který předložil vydařený centr gólovému střelci. Tomu stačilo se ve správný čas odpoutat od země a nasměrovat hlavičku do míst, kam se Berkovec natahoval marně.
 
57
Nedlouho po rozehrávce z rohu se naskytl volný prostor Endlovi, jenž otestoval pozornost Veselého. Gólman ve výskoku ovšem neklopýtl a kvalitně chytil.
 
56
Centr z levé strany po teči velice potrápil líšeňskou obranu! Míč nabral ve vzduchu trochu nečekaný směr a chybělo málo, aby spadl za čáru, případně aby ho tam hlavou umístil Jakub Řezníček. Nakonec se koná roh.
 
49
Žlutou kartu dostává Lukáš Endl (FC Zbrojovka Brno).
 
46
Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Jan Hladík, přichází Jakub Nečas.
 
45+1
Žlutou kartu dostává Marek Matocha (SK Líšeň 2019).
 
41
Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Jan Štěrba, přichází Adrián Čermák.
 
40
Na hřiště musí v tuto chvíli i sanitka kvůli zraněnému Štěrbovi.
 
36
Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Matěj Hrabina, přichází Damián Bariš.
 
32
Líšeň právě vstřelila branku!
Vynikající roh opět předvedl Matocha, který zatočil míč přesně k nohám ONDŘEJE ŠEVČÍKA. Toho si v daný moment zrovna nikdo nehlídal, a proto bez delšího čekání zametl přízemní střelou do sítě.
 
31
Zmatku ve vápně se snažil využít Matocha, který do poslední chvíle držel balon u svých kopaček a chtěl ho posunovat dále. Nakonec si počkal do druhé vlny na Šumberu, který odrazem od soupeře zajistil Líšni roh.
 
26
Prostor k centru si vytvořil nalevo Jakub Řezníček, který posílal míč těsně před Veselého na Hladíka. Střelec zkoušel zakončit z voleje, jenže bez zdaru. Míč netrefil přesně a nebezpečí pro Líšeň nevznikne.
 
5
Po pravém křídle si to šinul dopředu Přichystal a nikdo z hostujících obránců se neměl k tomu, aby mu míč sebral. Přišla tak ještě nabídka pro Ševčíka před odkrytou částí branky, jenže trestuhodně minul.
 
1
Líšeň právě vstřelila branku!
Toto byl velice akční začátek zápasu! Hosté se vydali dopředu po levé straně a došlo k rohovému kopu. Ten zahrával Matocha, do jehož centru se snažil zasáhnout jeden z domácích beků. Míč ale změnil směr a šel DAVIDU PAŠKOVI přímo na hlavu, odkud ho mohl poslat do brány.