konec Bohemians Praha 1905 – FK Mladá Boleslav
2:2
(1:1)
Komentuje: Karel Jedlička
 
84
Bohemians 1905 posilují ofenzívu: místo Haška a Berana míří na hřiště útočníci Matěj Koubek a Michael Ugwu.
 
82
Žlutou kartu dostává David Puškáč (Bohemians Praha 1905) za útočný faul na Šimka.
 
81
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Zdálo se, že domácí sérii rohů přečkají, jenže Vaníček si neuvěřitelně smolně přišlápl míč a jeho nechtěné přihrávky využil VOJTĚCH SMRŽ ke gólové trefě za háčky zadní tyče.
 
78
Dvojitá změna v mužstvu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odcházejí Samuel Dancák a Tomáš Ladra, nastupují dvě zimní posily Martin Rolinek a Filip Horský.
 
73
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Daniel Mareček, přichází David Bartek.
 
71
Zato teď to hosté sehráli pěkně. Ewerton nabil pod sebe Ladrovi, jehož točenou střelu zneškodnil Valeš efektní robinzonádou.
 
68
Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Michal Hlavatý, přichází Ladislav Mužík.
 
66
Žlutou kartu dostává David Šimek (FK Mladá Boleslav) za faul na Puškáče nedaleko půlící čáry.
 
61
Dvojnásobné střídání FK Mladá Boleslav: ze hřiště odcházejí Marek Matějovský a David Pech, přicházejí Vojtěch Smrž a Jiří Skalák, který dnes slaví 30. narozeniny.
 
52
Matějovský přenesl hru trestným kopem z vlastní poloviny nalevo na Preislera, který zakroutil míč do šestnáctky a tam promáchli před odkrytou bránou dva úplně volní fotbalisté Boleslavi.
 
46
Bohemians právě vstřelili branku!
Květův trestný kop vyvolal obrovský závar. Po sérii hlaviček z obou stran přihrával vzduchem Petrák a DANIEL KRCH zblízka hlavou překonává Šedu.
 
42
Žlutou kartu dostává Dominik Hašek (Bohemians Praha 1905). Unikajícího Hlavatého stáhl za dres.
 
36
Žlutou kartu dostává Marek Matějovský (FK Mladá Boleslav) za faul na Petráka.
 
16
Bohemka si mohla okamžitě vzít vedení zpět! Puškáč prostrčil míč Květovi, který zblízka orazítkoval tvrdou střelou tyč. Odražený míč pak Šimek uklízí na roh.
 
15
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Hosté využili několikaminutový tlak. TOMÁŠ LADRA se důrazně dostal k Matějovského dalekonosnému nákopu v nerovném souboji s Krchem a Křapkou a ideálně trefenou ranou propálil domácího brankáře.
 
13
O chvíli později již zakončoval Hlavatý. Křížná střela po zemi nebyla prudká, ovšem Valeš by ji neměl. Míč doklouzal těsně vedle.
 
5
Bohemians právě vstřelili branku!
Dostálův nadýchaný centr zprava do zahuštěného prostoru odhlavičkoval Sladký k Vaníčkovi. Jeho střelu zablokoval Matějovský, ale dorážka ONDŘEJE PETRÁKA z velkého vápna prošla k tyči, kam se boleslavský brankář natahoval marně.