konec SK Líšeň 2019 – FC Sellier & Bellot Vlašim
1:3
(0:1)
Komentuje: Tadeáš Mima
 
85
Vlašim právě vstřelila branku!
Sotva Líšeň snížila na kontaktní rozdíl, Vlašim opět odskakuje. Příliš mnoho prostoru se dostalo JOHNU SOLOMONOVI, který ze strany vyběhl s míčem, zaskočil celou defenzivu Brňanů a po rychlém výběhu se mu otevřela spousta volného místa v bráně ke gólu na 3:1.
 
84
Líšeň právě vstřelila branku!
Nedůraz Vlašimi v pokutovém území se tentokrát hrubě nevyplatil. Od JAKUBA ČERNÍNA, který stál kousek od Vágnera, proskákal míč až za brankovou čáru, přičemž ho nikdo z hostujících fotbalistů nezachytil předtím, než střela završila svoji pouť do sítě.
 
73
Vlašim právě vstřelila branku!
Výsledek se ještě více přiklání pro středočeské fotbalisty. Díru v defenzivě bezchybně potrestal TOMÁŠ RIGO, který dostal umístěnou přihrávku, našel místo pod břevnem a tvrdou ranou přišpendlil pokus mimo dosah gólmana. Krásná trefa.
 
22
Vlašim právě vstřelila branku!
Už se zdálo, že líšeňský Jeřábek zachytil rozehrávku soupeře a budou moct postupovat Brňané. Stačila však jen chvilinka, aby se rozběhl Zlatohlávek a udělal zmatek v pokutovém území rivala. Tomu se ještě naskytla před brankářem možnost přihrávky, kterou poslal JANU SUCHANOVI – a ten přízemní střelou upravil na 1:0 pro Vlašim.