konec AC Sparta Praha B – FK Varnsdorf
0:3
(0:1)
Komentuje: Radek Barkman
 
90+1
Žlutou kartu dostává Ondřej Kocourek (FK Varnsdorf).
 
90
Střídání v týmu FK Varnsdorf: ze hřiště odchází Dominik Žák, přichází Kristian Zbrožek.
Střídání v týmu FK Varnsdorf: ze hřiště odchází Bojan Dordić, přichází Adam Ondráček.
 
88
Varnsdorf právě vstřelil branku!
Gól, který visel na vlásku nakonec skutečně padl. Radosta se nejprve protáhl okolo Dudla, ale nechal vyniknout brankáře Kotka. Odražený míč si však právě sám Radosta doběhl, následně poslal na hlavu OLIVERA VELICHA skvělý centr, který útočník hostů uklidil do sítě.
 
86
Šance se teď ale střídají před oběma brankami. Definitivní rozhodnutí měl na kopačce Velich, ale střelou z malého vápna trefil pouze jednoho ze sparťanských obránců na brankové čáře.
 
84
Na druhé straně měl zase velkou šanci Žížala! Z levé strany vnikl do pokutového území, ale po zasekávačce trefil pouze nohu brankáře Richtera.
 
83
Tvrdou střelu Radosty perfektně zlikvidoval Kotek.
 
81
Střídání v týmu FK Varnsdorf: ze hřiště odchází Patrik Schön, přichází Matěj Radosta.
 
78
Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Daniel Turyna, přichází Daniel Žížala.
 
74
Teď šli Varnsdorfští tři na jednoho, ale situaci vyřešili katastrofálně. Velich posunul míč na Dordiče, který ale trefil pouze skluzujícího Dudla a naděje domácích na body tak stále žije.
 
72
Střídání v týmu FK Varnsdorf: ze hřiště odchází Pavlo Rudnytskyy, přichází Oliver Velich.
 
71
Střídání v týmu FK Varnsdorf: ze hřiště odchází Tomáš Lauko, přichází Ondřej Kocourek.
 
67
Piško je dalším potrestaným hráčem poté, co zastavil soupeřova hráče kolenem. Je to pro něj druhý trest, takže domácí jdou do deseti.
 
64
Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Adam Borkovec, přichází Lukáš Vácha.
 
63
Varnsdorf právě vstřelil branku!
Tohle byla velká minela Sparťanů. Rohový kop z druhé strany rozehrál Lauko po zemi přesně do kroku nabíhajícímu BOJANU DORDIČOVI, který trefil míč krásně čistě a Kotek byl bez šance.
 
58
Na druhé straně zastavil Lauko Jonáše a Sparta bude zahrávat velmi nebezpečný přímý kop.
 
57
Tutovku měl ale taky Varnsdorf! Po centru z pravé strany se dostal k hlavičce překvapený, ale také osamocený Rudnytskyy, leč poslal míč vedle levé tyče branky Kotka.
 
56
Obrovská šance Sparty! Po rychlém brejku v situaci 3 na 3 Turyna ideálně načasoval přihrávku pro nabíhajícího Daa, který se dostal přímo před Richtera, ale prudkou střelu nasměroval těsně vedle.
 
54
Žlutou kartu dostává Milan Piško (AC Sparta Praha B).
 
46
Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Filip Šilhart, přichází Youssouf Dao.
 
38
Už se rýsovala další velká šance pro hosty! Kroucený centr do vápna našel za obranou Dordiče, jehož zakončení vytěsnil brankář Kotek nad. Případný gól by ale kvůli těsnému ofsajdu neplatil.
 
36
Další tutovka Varnsdorfu! Po ideální přihrávce z levé strany se dostal míč do pokutového území k Tomáši Laukovi, který ho však nasměroval v polopádu vysoko nad.
 
32
Žlutou kartu dostává Pavlo Rudnytskyy (FK Varnsdorf).
 
30
Varnsdorf pokračuje ve výborném výkonu. Přihrávku mezi beky tentokrát dostal Lauko, ustál dva souboje, ale zblízka si už na Kotka nepřišel. Varnsdorf však bude rozehrávat roh.
 
24
Varnsdorf právě vstřelil branku!
Můžeme říci zasloužené vedení Varnsdorfu! Rychlý brejk byl vyšperkován skvělou přihrávkou na PAVLA RUDNYTSKÉHO, který obešel brankáře Kotka a uklidil míč z ostrého úhlu do sítě domácí branky.
 
20
První roh sice Varnsdorfu nevyšel, ale opakovaný centr do vápna po několika přizvednutích zaparkoval až na hlavě Dordiče, který zblízka mířil nad branku Kotka.
 
14
První velká šance na straně Sparty. Dudl se i s trochou štěstí prosmýkl po levé straně a hledal ve vápně svým centrem do vápna Kozáka, který ale nechal pouze vyniknout brankáře Richtera.
 
1
Hned na úvod velká šance Varnsdorfu. Rudnytskyy dostával pěknou přihrávku do pokutového území, zkoušel zakončit, ale přišel do kontaktu s Vydrou a upadl na zem. Sudí Batík nakonec pokutový kop nenařídil.
 
Utkání mezi Spartou B a Varnsdorfem bylo vzhledem k nezpůsobilému terénu odloženo. Náhradní termín zápasu byl stanoven na středu 9. března s výkopem ve 13:00.