konec MFK Vyškov – SFC Opava
4:1
(1:1)
Komentuje: Tadeáš Mima
 
74
MFK Vyškov právě vstřelil branku!
Kanonáda v Drnovicích pokračuje! Digaňa nedokázal podržet míč v pokutovém území a šanci dostal ONDŘEJ VINTR. Domácí střelec obešel ležícího brankáře a mezi stojícími obránci ho nasměroval na výsledek 4:1 pro své mužstvo.
 
72
MFK Vyškov právě vstřelil branku!
Blesková rozehrávka domácích přináší třetí trefu v jejich prospěch. Vyškov vyvinul tlak před brankou, po zákroku gólmana proti hlavičce zůstal balon v nebezpečném prostoru a následně ho uklidil TOMÁŠ CABADAJ.
 
49
MFK Vyškov právě vstřelil branku!
Vyškovští fotbalisté přece jen dostali míč za čáru. Nejdříve domácí pronikli do vápna, kde zazvonilo břevno opavské brány. Od něj ale balón šel zpět do hry a MICHAL KLESA ho bez problémů dorazil.
 
28
MFK Vyškov právě vstřelil branku!
Původně nenápadná příležitost se přetavila až do gólové podoby. Rychlé přenesení hry dovolilo Ondřeji Vintrovi hlavičkovat ke vzdálenější tyči, od níž se míč odrazil a skákal po brankové čáře. Nikdo z hostů ho však neodklidil, až po nešťastném zásahu hostující obrany skončil v její vlastní bráně.
 
19
Opava právě vstřelila branku!
Poprvé v utkání se střelecky prosazuje BARTOSZ PIKUL, který ze standardní situace vyslal umístěnou střelu k bližší tyči. Míč proletěl nad zdí, přičemž Kinský ho nestihl vytěsnit do bezpečí a hned sekundu poté se balon už vlnil v síti.