konec SK Slavia Praha – Bohemians Praha 1905
1:0
(1:0)
Komentuje: Martin Augustin
 
90+2
Domácí gól ale neplatí! Situaci ještě přezkoumal VAR, který odhalil ofsajd Daniela Fily!
 
90
Srdjan Plavšić nahrál míč na střed Traorému, který z nějakých 20 metrů vypálil. Valeš balón neudržel v rukavicích a k dorážce se tak dostal nejprve Daniel Fila. Ten sice neskóroval, ovšem balón dostal přes brankáře Bohemians alespoň do malého vápna a tam ho dokopl do sítě Ibrahim Traoré. Situaci ale ještě bude řešit VAR...
 
87
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Josef Jindřišek, přichází Jevgenij Nazarov.
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Antonín Křapka, přichází Dominik Hašek.
 
79
Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Daniel Samek, přichází Maxym Talovierov.
 
73
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Jan Kovařík, přichází David Bartek.
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Daniel Mareček, přichází Michael Ugwu.
 
66
Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Stanislav Tecl, přichází Daniel Fila.
 
65
Daniel Köstl viděl žlutou kartu za zákrok na Koláře. Za následnou šarvátku pak byli potrestáni Antonín Vaníček s Danielem Samkem.
 
62
Roman Valeš si teď nepočínal moc jistě! Brankář Bohemians vyběhl ven z pokutového území proti kolmici na Ibrahima Traorého. U míče byl dříve, ovšem následně trefil pouze hráče Slavie. Hosté mohou být rádi, že se balón od Traorého odrazil do zámezí.
 
60
Hosté střídají. Místo Romana Květa nastupuje Antonín Vaníček, který v týdnu předčasně ukončil hostování v Jablonci a vrátil se tak do klubu, který ho fotbalově vychoval.
 
56
Srdjan Plavšić dostal přihrávku na hranici pokutového území. Balón si srovnal na levačku a vypálil těsně nad!
 
52
Příležitost Slavie! Dlouhý nákop propadl mezi hostujícími obránci ke Stanislavovi Teclovi, který postupoval sám na Valeše. Ten jej ale vychytal! Následnou Teclovu dorážku pak zablokoval vracející se Bederka.
 
49
Petr Ševčík nemůže pokračovat a slávisté tak museli střídat. Zahraje si Dán Mads Emil Madsen.
 
48
Z protiútoku přišla největší šance klokanů v zápase! Po centru z pravé strany se dostal na zadní tyči k hlavičce David Puškáč. Jeho zakončení nebylo moc co vytknout, ale Kolář se rychle přemístil a skvělým zákrokem domácí podržel!
 
46
Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Ivan Schranz, přichází Ibrahim Benjamin Traoré.
 
45+2
Domácí mladíček Daniel Samek dostal míč před pokutové území. Jeho křížná rána pak minula vzdálenější tyč!
 
43
Slavia právě vstřelila branku!
Tak jsem to hostům předchozím konstatováním asi zakřikl. Slavia totiž jde v závěru první půle do vedení! Na centr Alexandera Baha z pravé strany si seběhl PETER OLAYINKA, který balón šikovně usměrnil špičkou kopačky pravé nohy za bezmocného brankáře Valeše.
 
31
Aiham Ousou byl v běžeckém souboji s Davidem Puškáčem, který ho zezadu přistrčil. Domácí stoper poté zůstal ležet na hřišti a drží se za koleno. Puškáč za svůj zákrok vyfasoval žlutou kartu.
 
29
Z dálky vypálil Petr Ševčík a byl to hodně nebezpečný projektil! Roman Valeš musel rychle na zem a vyrazil míč do strany.
 
17
První větší šance Slavie! Srdjan Plavšić odcentroval z pravé strany na vzdálenější tyč, kde zakončoval polonůžkami Peter Olayinka. Balón však usměrnil nad Valešovu bránu.