konec SK Slavia Praha – Bohemians Praha 1905
1:0
(1:0)
Komentuje: Martin Augustin
 
To už je z mé strany vše. Přeji příjemný zbytek nedělního večera!
 
Slávisté zvítězili ve vršovickém derby, ale proti Bohemians to dnes neměli jednoduché. Hosté bojovali, podali dobrý výkon a celku, který se po dnešku vrátil do čela tabulky, nic neusnadnili. Zápas rozhodla gólová situace ve 43. minutě, kdy Bahův centr zužitkoval Peter Olayinka. Klokani si pak vytvořili největší šanci na vyrovnání v úvodu druhé půle, kdy Puškáčovu hlavičku skvěle zlikvidoval brankář Kolář. Na straně sešívaných pak neproměnil únik Tecl a v samotném závěru VAR odvolal gól Traorého pro předchozí ofsajd Fily.
 
90+5
Konec zápasu.
 
90+5
Domácí drží míč v blízkosti rohového praporku. Zdá se, že Slavia už tři body nepustí.
 
90+3
Podle signalizace by měl sudí nastavit tři minuty, ovšem z toho se minimálně dvě minuty se nehrálo kvůli VARu.
 
90+2
Domácí gól ale neplatí! Situaci ještě přezkoumal VAR, který odhalil ofsajd Daniela Fily!
 
90
Srdjan Plavšić nahrál míč na střed Traorému, který z nějakých 20 metrů vypálil. Valeš balón neudržel v rukavicích a k dorážce se tak dostal nejprve Daniel Fila. Ten sice neskóroval, ovšem balón dostal přes brankáře Bohemians alespoň do malého vápna a tam ho dokopl do sítě Ibrahim Traoré. Situaci ale ještě bude řešit VAR...
 
88
Traoré nahrával z levé strany pokutového území před bránu Madsenovi. Ten chtěl ještě vylepšovat pozici přihrávkou na malé vápno, což hosté nedovolili a odvrátili hrací předmět na roh.


Utkání sleduje 9682 diváků.
 
88
Bederka zastavil akci Slavie faulem. Domácí tak mohou nadále držet míč na útočné polovině.
 
87
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Josef Jindřišek, přichází Jevgenij Nazarov.
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Antonín Křapka, přichází Dominik Hašek.
 
85
Domácí zahrávali rohový kop. Míč tečoval jeden z bránících hráčů na přední tyči, a i proto ho nikdo z nabíhajících slávistů nezasáhl.
 
84
Na hrací ploše zůstal ležet Josef Jindřišek, kterého trefil do hlavy svým centrem Oscar. Rozhodčí tak raději přerušil hru. Hostující kapitán musí alespoň na chvíli za postranní čáru.
 
82
Míč propadl doleva na Daniela Filu. Nedávná posila domácích pak odcentrovala, ovšem před Traorém stačil zasáhnout Valeš.
 
81
Alexander Bah si srovnal míč na slabší levačku a byla z toho nepřesná střela z hranice šestnáctky.
 
81
Domácí rozehráli nakrátko. Zatím si nahrávají.
 
80
Olayinka odmítl Jindřiška a poslal míč doleva na Oscara. Jeho centr nepustil před bránu Köstl, bude z toho roh pro Slavii.
 
79
Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Daniel Samek, přichází Maxym Talovierov.
 
78
Dlouhý aut Petra Hronka domácí odvrátili. Dostál pak balón vrátil do šestnáctky, kde se pokusil akrobaticky zakončit Antonín Křapka. Přesně zdaleka nemířil, ovšem je patrné, že klokani zápas nebalí a naopak cítí šanci.
 
77
Petr Hronek se pod tlakem Traorého nechal faulovat. To bylo asi nejvíc, co teď mohl pro hosty udělat.
 
76
Josef Jindřišek chtěl domácí překvapit přímou střelou, možná se snažil zeď podstřelit, ovšem to se mu nepovedlo. Balón se k němu poté odrazil zpět, ovšem z levačky kapitána Bohemians pak vzešel nepovedený centr.