konec AC Sparta Praha – Bohemians Praha 1905
5:1
(4:0)
Komentuje: Tomáš Kohlmann
 
90+1
Bohemians právě vstřelili branku!
Přeci jen se Bohemians v úvodu dvouminutového nastavení dočkali! ROMAN KVĚT si parádně narazil míč s Tomášem Necidem a z voleje nasměroval míč do horního rohu Holcovy branky!
 
53
Sparta právě vstřelila branku!
Sparťané završili „bůra“ v hostující síti! Lukáš Haraslín se uvolnil na levém křídle, jeho přihrávku před branku Adam Hložek posunul k dobíhajícímu DÁVIDU HANCKOVI, jenž se trefil po zemi k bližší tyči! Třetí gólová asistence pro Hložka.
 
44
Sparta právě vstřelila branku!
Nevídaná kanonáda na Letné! Sparta skóruje potřetí během čtyř minut, když dlouhý nákop na pravé křídlo Jakub Pešek z první vrátil do pokutového území, kde DAVID PAVELKA přesnou ranou k tyči znovu pokořil Patrika Le Gianga!
 
42
Sparta právě vstřelila branku!
Uběhla zhruba minuta a půl a Matěj Pulkrab završuje čistý hattrick v rámci prvního poločasu! Jakub Pešek dostihl dlouhý pas na pravém křídle, přihrál dobíhajícímu Adamu Hložkovi, jenž připravil další výbornou pozici pro MATĚJE PULKRABA, ten znovu střílel po zemi a Patrik Le Giang na jeho ránu nedosáhl!
 
41
Sparta právě vstřelila branku!
Sparta zdvojnásobuje své vedení! Adam Hložek perfektní průnikovou přihrávkou vysunul do úniku MATĚJE PULKRABA, ten chladnokrevně prostřelil Le Gianga po zemi ke vzdálenější tyči a podruhé skóruje do sítě svého bývalého týmu!
 
16
Sparta právě vstřelila branku!
Sparta se ujímá vedení! Wiesnerův nákop na levé křídlo si zpracoval Dávid Hancko a perfektní přihrávkou našel MATĚJE PULKRABA před prázdnou brankou!