konec FC Zbrojovka Brno – MFK Chrudim
3:2
(2:0)
Komentuje: Daniel Kinc
 
90+4
Brno právě vstřelilo branku!
Neuvěřitelné, domácí dávají gól a Srbská se otřásá v základech! Domácí rozjeli úplně poslední akci, před vápnem se opřel do střely Texl a parádním odstřelem trefil tyč. Míč se ale odrazil zpět do hry ve vápně k volnému OTU KOHOUTKOVI a osmnáctiletý záložník dává životní gól přesnou ranou k tyči prázdné branky – 3:2!
 
90+3
Fišl kroutil míč na zadní tyč, kde jeden z domácích vyhlavičkoval míč z čáry!
 
90+1
Nastavují se čtyři minuty.
 
90
Střídání v týmu MFK Chrudim: ze hřiště odchází Pavel Sokol, přichází Daniel Fišl.
 
89
Surmaj vědomě faulem na polovině hřiště zastavil akci Brna, dostává žlutou kartu.
 
88
Střídání v týmu MFK Chrudim: ze hřiště odchází Ondřej Kesner, přichází Jakub Šípek.
 
86
Střídání v týmu MFK Chrudim: ze hřiště odchází David Breda, přichází Martin Šplíchal.
 
85
Málem to bylo 3:2! Moravec zleva posadil krásný centr na malé vápno na hlavu Štepanovského, ale ten zblízka ve velké tutovce mířil nad!
 
83
Síly na hřišti se srovnají! Tkadlec může být z hrdiny psancem, neboť ve středu hřiště zbytečně dojel soupeře a po druhé žluté kartě opouští dnešní duel také předčasně!
 
80
Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Jan Hladík, přichází Peter Štepanovský.
Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Pavel Zavadil, přichází Jiří Texl.
 
74
Chrudim právě vstřelila branku!
A hosté bleskově vyrovnávají! Centr z přímého kopu na zadní tyč domácí ve zmatcích odvrátili pouze k ADAMU TKADLECOVI, který poslal míč o levou tyč do sítě a Chrudim slaví vyrovnání – 2:2!
 
73
Endl šel hodně ostře do souboje se s soupeřem na levé straně a i když vědě, že už jednu žlutou kartu má, tak dostává druhou, a tudíž i červenou!
 
71
Moravec na pravé straně obranné poloviny zajel do soupeře, výsledkem je žlutá karta.
 
64
Po dlouhém nákopu si Jakub Řezníček píchl míč kolem dvou soupeřů a pádil sám na branku, obránci jej ale nakonec doběhli a snížili mu zakončení, nejlepší střelec domácích pálil křížem vedle.
 
63
Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Michal Ševčík, přichází Jan Moravec.
Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Martin Sedlák, přichází Ota Kohoutek.
 
62
Žlutou kartu dostává Adam Tkadlec (MFK Chrudim).
 
62
A rázem mohlo být vyrovnáno! Hosté rozjeli akci po pravé straně a nakonec se k přihrávce do druhé vlny dostal Průcha, jehož rána skončila na břevně!
 
60
Chrudim právě vstřelila branku!
Hosté z ničeho nic snižují! Už to vypadalo, že si pro centr z pravé strany dojde brankář Berkovec, ale DAVID SURMAJ byl v souboji důraznější a dostal míč do sítě – 2:1!
 
55
Přichystal přišel ve středu hřiště o míč a Jan Řezníček skvěle vyslal kolmicí za obranu Surmaje, ten ale v největší šanci Chrudimi v utkání a tísni obránce vůbec netrefil sám před Berkovcem branku.
 
53
Z rohu sice hosté nezahrozili, ale míč si sebral na vápně Vojtěch Řezníček a nikým nehlídán zprava prošel přes čtyři soupeře zprava až do vápna a vypálil, k jeho smůle hodně nepřesně.
 
49
Hladík se zleva prokličkoval do vápna a krásně uvolnil Ševčíka, který měl míč na střelu na silnější levou nohu, z dobré pozice pálil nad břevno.
 
46
Jakub Řezníček při útočném napadání místo míče trefil ostrým skluzem Sokola a dostává žlutou kartu.
 
46
Střídání v týmu MFK Chrudim: ze hřiště odchází Petr Juliš, přichází David Surmaj.
Střídání v týmu MFK Chrudim: ze hřiště odchází Roman Čáp, přichází Jan Řezníček.
 
45+6
Brno právě vstřelilo branku!
A přichází gól do šatny v poslední minutě nastavení. Po sérii odrazů ze sraženého centru z pravé strany se k míči dostal za vápnem stoper LUKÁŠ ENDL a neomylně jej napálil křížem na zadní tyč. Brněnský obránce dává svůj první soutěžní gól za Zbrojovku – 2:0.
 
45
Nastavuje se šest minut nad rámec první půle.
 
35
Hosté šli do brejku a hezkou kolmici dostával Juliš, jemuž kousek před vápnem skočil pod nohy Endl a dostává celkem jasnou žlutou kartu.
 
25
Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Jan Štěrba, přichází Jan Hlavica.
 
20
Nepříjemné chvíle na Srbské... Na trávníku zůstal nehybně ležet Štěrba, hra je přerušena a hráči vehementně volají pořadatele s nosítky a rovnou zdravotníky z nedaleké sanitky.
 
15
Kesner dostal krásný míč po pravé lajně a okamžitě centroval na osamoceného Bredu, tomu ve velké šanci ale nevyšel první dotek a míč tak jen zpracoval Berkovcovi.
 
12
Hra se poté otočila a Jakub Řezníček byl na polovině hřiště stažen k zemi. Drahoš dostává žlutou kartu.
 
10
Bariš na levé lajně musel zatáhnout za brzdu a poslat k zemi Juliše, výsledkem je první žlutá karta duelu.
 
9
Po Hrabinově přetaženém centrum chtěli domácí penaltu, když se k zemi skácel Bariš, ale akce pokračovala. Z otočky prudce pálil Hladík, našel však jen připravenou náruč brankáře Mikulce.
 
6
Brno právě vstřelilo branku!
Teď už jdou domácí do vedení! Ševčíkovi vyšel tentokrát rohový kop náramně a míč posadil přesně na hlavu obránce JANA ŠTĚRBY, který hlavičkoval přesně k tyči. Celou akci ještě jistil na zadní tyči Řezníček, ten už však doklepával balón do sítě za brankovou čarou – 1:0.