konec Bohemians Praha 1905 – SK Dynamo Č. Budějovice
3:1
(2:0)
Komentuje: Petr Šatalík
 
88
Bohemians právě vstřelili branku!
Tenhle gól už bude platit a Bohemians vedou 3:1! Vojtěch Novák si krásně seběhl s míčem na levé straně až k brankové čáře a následně poslal míč pod sebe na MATĚJE KOUBKA, jenž krásnou ranou do vzdálenější šibenice nedal Vorlovi šanci! Klokani vedou 3:1 a nejspíš duel vyhrají! Asistence: Vojtěch Novák.
 
59
Dynamo právě vstřelilo branku!
FORTUNE BASSEY krátce po své první velké šanci snižuje po druhé parádní akci na 1:2! Útočník Dynama nejprve pěknou kličkou vykoupal Köstla a tvrdou přízemní ranou pokořil Bačkovského. Ten šel po míči letícím nízko nad zemí rukou, zasáhl jej, ale balon se od jeho paže odrazil jen pod horní tyč svatyně Bohemky a skončil v síti. Brankář Pražanů nepředvedl dobrý zákrok. Budějovice jsou v kontaktu!
 
35
Bohemians právě vstřelili branku!
Bohemians zdvojnásobují své vedení! Roman Květ si nejprve ve vápně soupeře ukázkově narazil míč s Dostálem a následně ho dostal zpět téměř až k brankové čáře. Poté přihrávkou z pravé strany na malé vápno našel PETRA HRONKA, jenž tvrdou ranou na přední tyč pod břevno zvyšuje na 2:0! Asistence: Roman Květ.
 
24
Bohemians právě vstřelili branku!
Bohemians vytěžili ze svého úvodního tlaku první branku utkání. Pražané poslali z levé strany vysoký míč až do vápna Dynama, tam se po hlavičkovém souboji dostal k parádnímu voleji Hronek, jehož ještě lepším zákrokem vychytal Vorel. Balon se ale odrazil k IBRAHIMU KEITOVI, jenž ho rychle vrátil pod břevno svatyně Dynama!