konec FC Zbrojovka Brno – FC Sellier & Bellot Vlašim
2:1
(1:1)
Komentuje: Kryštof Severa
 
90+1
Tak tohle zavánělo penaltou. Broukal se dostal do souboje s Hladíkem a poměrně ochotně upadl. Rozhodčí ponechal celou situaci bez povšimnutí, což se logicky hostujícím hráčům moc nelíbí. Kupředu míří Zbrojovka.
 
88
Avizované střídání přichází na právě teď. Řezníčka střídá Pavel Zavadil, který dostává i kapitánskou pásku. Hřiště opouští také Ševčík, kterého nahradí hrdina zápasu s Vyškovem – Lukáš Rogožen.
 
83
Řezníček faulován při útočném snažení. Rozhodnutí rozhodčího se neobešlo bez kritiky v podání jednoho ze zástupců lavičky Vlašimi, který tak získává žlutou kartu
 
77
Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Adam Fousek, přichází Peter Štepanovský.
Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Jakub Přichystal, přichází Jakub Černín.
 
73
Breda fauloval Štěrbu, který se těžce zvedá z hrací plochy. Breda za svůj počin vidí z nepříjemné blízkosti žlutý kartónek.
 
72
Střídání v týmu FC Sellier & Bellot Vlašim: ze hřiště odchází Václav Svoboda, přichází Michal Hošek.
Střídání v týmu FC Sellier & Bellot Vlašim: ze hřiště odchází Tomáš Rigo, přichází Marek Červenka.
 
70
70. Filip Blecha (VLA)
 
70
Blecha dostal nabito na hranici vápna a jeho přízemní rána minula branku Flodera jen o pár centimetrů.
 
68
68. Adam Fousek (BNO)
 
68
Po ubráněném rohu se jal míče Michal Ševčík, který moc dobře věděl o nabíhajícím Fouskovi, kterému předložil míč do brejku. Adam Fousek byl státně bráněn Višinským a po sprintu přes celé hřiště těsně minul branku Vlašimi.
 
64
Zbrojovka se hnala do další šance, ve které bohužel Bariš zazmatkoval a z jeho pasu je pouze roh. Při akci ale fauloval Broukal a vidí zpětně žlutou kartu.
 
63
63. Jan HLADÍK - 2:1
 
63
Brno právě vstřelilo branku!
Akce Zbrojovky pokračovalo. Míč do prostoru penalty dostal Jakub Řezníček, který si poradil s obráncem a Řehák jeho tutovku kapil. Proti dorážce JANA HLADÍKA už byl bez šance.
 
62
62. Jakub Přichystal (BNO)
 
62
Přichystal se dostal do samostatného úniku, ač tísněn bekem, tak se dostal ke střele, kterou zastavil brankář Řehák!
 
60
Střídání v týmu FC Sellier & Bellot Vlašim: ze hřiště odchází Ladislav Janda, přichází Daniel Kozel.
 
58
58. Jakub Řezníček (BNO)
 
58
Další přetažený centr, tentokrát v podání Přichystala, dolétl až k osamocenému Řezníčkovi, ten hlavou zamířil jen do míst, kde stál gólman Řehák.
 
52
Ofsajd hostí. Dodatečnou žlutou kartu vidí Jan Štěrba.
 
49
49. Michal Ševčík (BNO)
 
49
Šance střídá šanci. Přichystal poslal míč na osu hřiště Michalu Ševčíkovi, který si přehodil míč na levačku a svou technickou ranou vystrašil Řeháka. Míč naneštěstí pro domácí jen těsně minul vzdálenější tyč.
 
48
48. Ladislav Janda (VLA)
 
48
Exekuci volného kopu si vzal na svá bedra kapitán hostí Janda, jeho ránu pod víko dokázal Floder vyrazit a následnou dorážku skryl ve svých rukavicích.
 
46
46. Adam Fousek (BNO)
 
46
Tak to mohlo být rychlé! Po autovém vhazování se dostal ke střele na hranici vápna Adam Fousek a svou ostrou ranou těsně minul branku.
 
46
Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Jiří Texl, přichází Matěj Hrabina.
 
44
Zbrojovka stupňuje svůj tlak. Adam Fousek si narazil s Hladíkem a vypálil tvrdý projektil, který protáhl Řeháka, jenž vyrazil míč jen před sebe, odkud jej odvrátila obrana hostí.
 
38
38. Jakub Řezníček (BNO)
 
38
Ševčík skvěle vybojoval míč, připravil další šanci pro Řezníčka. Ten však tváří v tvář Řehákovi zaváhal a nechal vyniknout strážce hostující svatyně.
 
34
34. Denis Alijagić (VLA)
 
34
Po dalším z rohů proletěl míč vápnem až nad penaltu, kde stál Denis Alijagić, který z jasné šance přestřelil branku. Velká šance Vlašimi zůstává nevyužita.
 
33
Prudký centr do vápna trochu překvapivě Floder nechytal, ale pouze prodloužil do autu. Roh pro Vlašim.
 
33
33. Denis Višinský (VLA)
 
33
Denis Višinský si navedl míč do palebné pozice a zpoza vápna vypustil ránu do pravé šibenice. Floder byl však na místě a míč vytěsnil na rohový kop. Dobrý zákrok brněnského gólmana.
 
25
25. Jakub ŘEZNÍČEK - 1:1
 
25
Brno právě vstřelilo branku!
Fousek vybojoval míč ve středu pole a nabídl jej Ševčíkovi. Ten jej předložil do prostoru, kde operoval JAKUB ŘEZNÍČEK, jehož ránu sice Řehák zpomalil, ale v cestě do sítě jí zabránit nedokázal. Zbrojovka tak srovnává na 1:1.
 
23
Jiří Texl sice ve skluzu zasáhl balón, ale přitom nešetrně sestřelil Riga. Sudí Orel logicky tahá žlutý kartónek.
 
22
22. Tomáš Rigo (VLA)
 
22
Jiří Floder pokazil rozehrávku z vlastního malého vápna a musí být opravdu rád, že se ve vápně zjevil Endl a srazil míč do autu.
 
18
Už to vypadalo, že bude Zbrojovka zahrávat přímý kop z nebezpečné pozice, ale nakonec je vše jinak. Dle rozhodčího Orla Moravec svůj pád přifilmoval a brněnský obránce získává ocenění v podobě žluté karty.
 
17
17. Tomáš Rigo (VLA)
 
17
Další nebezpečný průnik Vlašimi nadělal další vrásky kouči Brna, Richardu Dostálkovi, naštěstí pro domácí se před unikajícím Rigem zjevil Jan Štěrba, jenž svým zákrokem zahrál míč o hostujícího hráče do autu. Míč zůstává v moci Zbrojovky.
 
9
9. Denis ALIJAGIĆ - 0:1
 
9
Vlašim právě vstřelila branku!
A máme tu první gól zápasu. Nenápadná akce Vlašimi končí gólem. Filip Blecha vypálil zpoza vápna, do dráhy míče vložil nohu DENIS ALIJAGIČ, jenž usměrnil míč mimo dosah Flodera.
 
2
2. Tomáš Rigo (VLA)
 
2
Tak to byla tutovka Vlašimi! Brejk hostí zakončil Blecha, který z levé strany poslal do vápna přízemní centr, který promáchl jak domácí obránce, tak brankář Floder, nabíhající Rigo byl svou šancí tak zaskočen, že minul prázdnou branku.