konec FC Zbrojovka Brno – AC Sparta Praha B
2:1
(1:0)
Komentuje: Tadeáš Mima
 
90+3
Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Jakub Přichystal, přichází Jan Hlavica.
 
90+2
Žlutou kartu dostává Dominik Šimáček (AC Sparta Praha B).
 
85
Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Petr Pudhorocký, přichází Tomáš Schánělec.
 
85
Pěknou předávku ukázal Štepankovský, jenž centrem vybídl k hlavičce Hladíka. Solidní šance ale nakonec směřuje kousek mimo tři tyče.
 
80
Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Matěj Ryneš, přichází Václav Dudl.
 
79
Moravcův centr vybídl k efektně vyhlížejícímu zakončení Řezníčka, který vystřihl pohledné nůžky! Gólman ovšem byl na svém místě.
 
72
Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Adam Fousek, přichází Jan Moravec.
Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Michal Ševčík, přichází Peter Štepanovský.
 
70
Jeden z hostujících hráčů končí na trávníku uvnitř vápna po souboji o balon, hra pokračuje dále a Zbrojovka uklidňuje dění na hřišti.
 
68
Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Jakub Šural, přichází Lukáš Endl.
 
68
Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Lukáš Vácha, přichází Dominik Šimáček.
 
64
Žlutou kartu dostává Jakub Řezníček (FC Zbrojovka Brno).
 
63
Další hrozba před pražskou bránou se objevila díky centru Fouska, jenž hledal u tyče Řezníčka. Ten ale tváří v tvář gólmanovi selhal a netrefuje se přesně.
 
57
57. Řezníčkova hlavička skončila na břevně
 
57
Po přetaženém centru ještě vznikl nápor před brankou hostů! Brněnská formace chvilku motala sparťany, až se nabídl ve vzduchu k hlavičce Řezníček. Ten ale trefil jen břevno, od něhož šel míč ven ze hřiště.
 
50
Žlutou kartu dostává Lukáš Vácha (AC Sparta Praha B).
 
48
48. Jakub PŘICHYSTAL - 2:1
 
48
Brno právě vstřelilo branku!
Blesková reakce v podání Zbrojovky, která vrací domácí tým do vedení o gól. Fouskův centr pouze srazil Kotek k nabíhajícímu JAKUBU PŘICHYSTALOVI, který zaváhání sparťanského gólmana bezezbytku potrestal.
 
47
47. Václav SEJK - 1:1
 
47
Tým Sparta B právě vstřelil branku!
Fantastická kličkovaná v podání Adama Gabriela zmátla brněnskou defenzivu a uvolnila ve vápně VÁCLAVA SEJKA. Tomu Gabriel přenechal balon a střelec zblízka měl dostatek času, aby umístil míč pod horní tyčku.
 
41
Nepovedená rozehrávka mohla znamenat nebezpečí pro Spartu! Zaváhání vyběhnutého gólmana mohl potrestat Ševčík, ale nakonec neměl ideální pozici ke střele.
 
24
24. Štěrbovu hlavičku zastavila tyčka
 
24
Sparta čelila dalšímu obřímu nebezpečí! Do vzduchu vyskočil Jan Štěrba a orazítkoval svojí hlavičkou tyč. Další nepříjemnosti Sparta už nedopouští.
 
23
Přichystal prověřil Kotka další fantastickou šancí. Gólman razantní dělovku na poslední chvíli vyškrábl, ale chybělo málo, aby balon stejně zapadl do sítě. Místo toho ale bude rohový kop.
 
17
17. Hosty zachránila po dorážce Ševčíka tyč
 
17
Zbrojovka skvěle zachytila balon a vydala se do brejku. Na pravou stranu dostal přihrávku Hladík, jenž si navedl míč do prostoru a našel ve vápně Řezníčka. Ten se dokázal otočit čelem k bráně a fantasticky prověřil brankáře, proti němuž ještě dorážel Ševčík. Ke střele se dral i Přichystal, jenže míč už nezískal.
 
12
12. Jakub PŘICHYSTAL - 1:0
 
12
Brno právě vstřelilo branku!
Na tuto situaci zřejmě nebudou sparťané vzpomínat rádi. Rychlá rozehrávka míče po faulu dostala míč až ke kopačkám JAKUBA PŘICHYSTALA, jenž se rozběhl a snažil se zakončit ze slibné vzdálenosti. Jeho rána se vydala směrem na branku, ale na cestě do sítě ji ještě srazil obránce hostů a přispěl k tomu, že Brňané otevírají skóre.
 
8
Po Rynešově nákopu z levé strany došlo na pořádný závar před zbrojováckou brankou! Berkovec se dokázal utěsnit mezírku u tyče, kde ještě se snažili sparťané doklepávat.