konec SK Líšeň 2019 – FC Vysočina Jihlava
2:1
(1:1)
Komentuje: Daniel Kinc
 
90+3
Líšeň právě vstřelila branku!
Domácí opět vedou a jsou vteřiny od výhry! K penaltě se trochu překvapivě postavil JAN SILNÝ, který mířil k levé tyči a Vejmolovi chyběly centimetry, aby míč vyrazil, ale nestalo se. Tribuny propukly nadšením a Líšeň je blízko vítězství.
 
90+2
Tak pozor! Tomáš Svoboda v poslední akci zahrál ve vápně při odraženém míči rukou a rozhodčí nařizuje pokutový kop.
 
90+2
Penalta pro Líšeň!
 
90
Rozhodnutí opravdu mohlo přijít! Rolinek dostal milimetrovou kolmici za obranu a zleva šel sám na branku, přízemní ranou na zadní tyč ale fantasticky chytajícího Vejmolu nepřekonal!
 
87
Další tutovka domácích! Střídající Zikl si odstavil obránce a byl sám před Vejmolou. Nakonec ještě posunul míč Silnému, který zasekl, ale pálil těsně nad břevno. Líšeň akci zbytečně překombinovala...
 
83
Domácí mohli rozhodnout! Po rohu vyrukovali do brejku a Stáňa posunul míč na Silného, který z velké dálky vyslal parádní ránu, ale ta o chlup minula levou tyč!
 
81
Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava: ze hřiště odchází Jakub Selnar, přichází Lukáš Fila.
Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava: ze hřiště odchází Vojtěch Křišťál, přichází Adam Ritter.
 
80
Střídání v týmu SK Líšeň 2019: ze hřiště odchází Marek Matocha, přichází Martin Zikl.
 
79
Po centru zleva mohl Líšeň poslat do vedení Silný, svůj pokus směřoval k tyči, pozorný Vejmola míč lapil.
 
76
Kučera taktickým faulem ve středu hřiště zastavil Zoubeleho a zblízka si prohlédl žlutou kartu.
 
72
Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava: ze hřiště odchází Filip Vedral, přichází Lukáš Zoubele.
Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava: ze hřiště odchází Luis Arroyo, přichází Mame Tall.
 
67
Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava: ze hřiště odchází Jaroslav Peřina, přichází Róbert Štefánek.
 
60
Po hodině hry si Málek navedl míč zleva na střelu, vyslal výživnou ránu pravačkou na zadní tyč a Vejmola musela na zem, aby vytáhl pohotový zákrok.
 
47
Utkání přihlíží 523 diváků.
 
45
A další šance Jihlavy. Veselý podcenil míč na zadní tyč, kde se k němu dostal Luis Arroyo a stříleným pasem hledal Selnara, ten v těžkém úhlu ale před poloprázdnou brankou podklouzl a vůbec nezakončil.
 
44
Velká šance hostů! Vedral dostal skvělý míč mezi Jeřábka a Rolinka a nakonec vyslal ostrou ránu z voleje na hranici vápna, Veselý míč směřující pod břevno reflexivně vyrazil.
 
43
Toho se ujal Málek a tvrdá rána pořádně zaplavala, Vejmola ale stihl na změnu směru zareagovat a míč vyboxovat.
 
41
Pašek nepřesně přihrál a pak po míči evidentně sáhnul rukou, rozhodčí tasí z kapsy opět žlutou kartu.
 
39
Domácí i v situaci, kdy Kučera ležel v bolestech v útoku, vyrazili vpřed. Míč si zleva navedl Rolinek, kličkou se zbavil obránce a tvrdou ránu na poslední chvíli přizvedl jihlavský hráč na rohový kop.
 
37
Líšeň právě vstřelila branku!
Radost hostů dlouho netrvalo, Líšeň vyrovnává. Po centru z levé strany zapomněli hosté na hlavičkujícího Silného, jehož pokus ještě Vejmola na čáře zázračně vyrazil, na dorážku však číhal nekrytý MICHAL JEŘÁBEK a z bezprostřední blízkosti před úplně prázdnou brankou nemohl minout – 1:1.
 
35
Domácí Matocha ještě uviděl dodatečně žlutou kartu po předchozím faulu na Lacka.
 
35
Jihlava právě vstřelila branku!
Hosté se dostávají do vedení a JAKUB SELNAR korunuje svůj dosavadní skvělý výkon. Jihlava měla výhodu, a tak šla rychle kupředu. Míč se dostal nakonec kousek za vápnem k Selnarovi, který se opřel do parádní rány pravačkou a ukázkově vymetl bližší šibenici. Veselý neměl nárok – 0:1.
 
28
Znovu se míč za vápnem odrazil proti noze Selnarovi, který vyslal tvrdou pumelici a jeden z domácích beků ji přivedl nad břevno.
 
26
A tutovka také na druhé straně! Stáňův centr se odrazil přímo na hlavu Kučery, který mířil do protipohybu Vejmoly, ten však stihl bravurně zareagovat a míč na čáře zastavit.
 
25
První větší šance Jihlavy! Miroslav Tureček vzal akci za vápnem na sebe, udělal dvě zpětné kličky a po otočce vystřelil, pozorný Veselý v pádu míč zachytil!
 
22
Stáňa po rychlém průniku středem hřiště uvolnil za obranu Silného, který byl na pravé straně sám proti Vejmolovi, ale ranou na zadní tyč jej nepřekonal.
 
9
Domácí překvapivě rozehráli nakrátko, když Málek poslal míč Matochovi, ten si ho posunul blíže k ose hřiště a vyslal ostrou dalekonosnou ránu levačkou, kterou Vejmola s obtížemi vyboxoval.