konec FC Zbrojovka Brno – FC Vysočina Jihlava
4:0
(2:0)
Komentuje: Daniel Kinc
 
70
Brno právě vstřelilo branku!
Domácí přidávají čtvrtou branku a o vítězi není pochyb. Celá akce pokračovala u pravé lajny, odkud centroval Texl a Hladík šikovně strhl pohybem obranu, aby míč mohl proletěl na přední tyč., kam si naběhl JAKUB ŘEZNÍČEK a zcela jednoduše vsítil už svou čtvrtou branku v dnešním zápase – 4:0!
 
50
Brno právě vstřelilo branku!
Čepice na hřiště, máme tu hattrick! Hosté se při bránění rohového kopu opět nepoučili a znovu nechali Ševčíka skvěle zakroutit míč na hlavu nabíhajícího JAKUBA ŘEZNÍČKA, který znovu prudce zamířil pod břevno a i když si Vejmola na míč lehce sáhl, zastavit jej nedokázal – 3:0.
 
29
Brno právě vstřelilo branku!
A z ničeho nic je to o dvě branky. JAKUB ŘEZNÍČEK sice prohrál souboj se stoperem a k odraženému míči se nedostal, pak mu však jeden z hostujících beků míč naprosto nepochopitelně sklepl zpět a domácí forvard ve skluzu prostřelil Vejmolu – 2:0.
 
13
Brno právě vstřelilo branku!
Domácí se dostávají do vedení. Rohového kopu se ujal Michal Ševčík, který zakroutil míč krásně na přední tyč na zcela volného JAKUBA ŘEZNÍČKA a ten bez potíží umístil prudkou hlavičkou míč pod břevno. První gól pro brněnského útočníka po návratu do Zbrojovky – 1:0.