konec Elche CF – Real Madrid CF
1:1
(0:1)
Komentuje: Tomáš Kubečka
 
Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc!
 
Držení míče: 32 % : 68 %.
Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 3:5. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 8:18.
 
Je konec! Elche nakonec uhrálo s Realem Madrid cennou remízu 1:1. Hosté vstoupili do utkání aktivněji a dostali se do vedení brankou Modriče. Real navíc mohl zahrávat pokutový kop, ale VAR odhalil, že domácí obránce ve vápně nezahrál rukou. Po změně stran navíc fauloval ve vápně Carvajal a z penalty vyrovnal Fidel! Carvajal mohl svou chybu odčinit, ale nechal vyniknout brankáře, kterého následně nepřekonal ani Benzema. V závěru mohl domácím vystřelit tři body Gonzalo Verdú, ale Courtois jeho projektil vyrazil!
 
90+4
Konec zápasu.
 
90+4
A málem z toho byla branka! Zajímavě kopnutý přímý kop zahrál Gonzalo Verdú, ale Courtois se prolétl vzduchem a míč vyrazil!
 
90+3
Elche si v samotném závěru vybojovalo přímý kop v blízkosti velkého vápna Realu Madrid! Zajímavá možnost pro domácí celek.
 
90+2
Benzema při snaze o zakončení doslova zboural domácího obránce, což neuniklo hlavnímu rozhodčímu. Elche tak může nasbírat cenné sekundy.
 
90+1
Nastavují se tři minuty!
 
90
Modrič byl faulován na polovině hřiště a Real Madrid bude rozehrávat. Čekáme, kolik minut rozhodčí přidá k druhému poločasu.
 
89
Hazard dloubl míč do pokutového území, ale obrana domácího celku si poradila i v tomto případě. Real však utahuje šrouby a tlačí se do zakončení.
 
88
Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Lucas Boyé, přichází Guido Carrillo.
 
87
Asensio podcenil centr z pravé strany a už na míč nedosáhl tak, aby byl schopen zakončit mezi tři tyče. Elche už je opravdu blízko k zisku cenného bodu.
 
86
Luka Modrič kouzlil na levé straně, ale jeho centr nakonec zastavil obránce, který míč odkopl daleko od šestnáctky.
 
85
Domácí Elche navíc často vyráží do protiútoků do otevřené obrany Realu Madrid. Zadáci velkého favorita tentokrát rychle získali míč pro sebe.
 
84
Carvajal dohnal přihrávku na pravé křídlo, jenže centrem ve skluzu poslal míč jen do rukavic připraveného brankáře domácího celku.
 
83
Lucas Boyé se hnal za pobídkou do pokutového území, jenže už neudržel míč na trávníku. Real ihned rozehrál a okamžitě se tlačí kupředu.
 
82
Varane se musel rychle vrátit na svou polovinu, kde ustál souboj s napadajícím soupeřem a odehrál míč hlavou do zámezí. Realu už moc času nezbývá.
 
81
Luka Modrič dostal prostor na levé straně, kde mu přišel pomoci Eden Hazard. Real sice hraje s míčem, ale nedostává se do zakončení.
 
80
Domácí už brání prakticky v deseti lidech na hranici velkého vápna. Bod s Realem Madrid by byl pro Elche velmi cenným ziskem do tabulky.
 
79
Před branku domácího celku nyní létá jeden nebezpečný centr za druhým. Za dalším míčem se hnali Benzema a Valverde, ale obránce balón na poslední chvíli přizvedl.
 
78
Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Lucas Vázquez, přichází Eden Hazard.
Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Toni Kroos, přichází Federico Valverde.
 
77
Marco Asensio sprintoval za přihrávkou do pokutového území, ale obránce se mu položil pod nohy a včasným skluzem posunul míč na roh.
 
76
Luka Modrič ustál dva souboje, prošel s míčem až na hranici velkého vápna, jenže následná pobídka na Toniho Kroose prolétla až do autu.
 
75
Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Víctor Rodríguez, přichází Tete Morente.
Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Emiliano Rigoni, přichází Josan.
 
74
Žlutou kartu dostává Gonzalo Verdú (Elche CF).
 
73
Elche zahrávalo rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, ale Sergio Ramos balón odehrál hlavou mimo nebezpečný prostor.
 
72
Žlutou kartu dostává Toni Kroos (Real Madrid CF).
 
72
A vzápětí ještě jedna zahozená možnost! Karim Benzema se ve vápně dostal k propadnutému centru, ale z velké blízkosti trefil jen brankáře!
 
71
Hosté zahodili obrovskou šanci! Carvajal si naběhl na přihrávku za obranu, krásně si míč zasekl kolem obránce, ale domácí brankář jeho technický pokus vyrazil!
 
70
Lucas Boyé táhl protiútok domácího celku po levé straně. Domácí fotbalista si míč navedl na hranici velkého vápna, ale nártem zakončil nad břevno.
 
69
Marcelo dostal přihrávku na hranici velkého vápna, jenže míč sklepl jen do prostoru, kde kralovala obrana domácího Elche. Real se prakticky nedostává do šancí.
 
68
Courtois si dal pozor na další vysoký centr z pravé strany a stáhl vysoký centr do svých rukavic. Belgický brankář následně rozehrál výhozem na levé křídlo.
 
67
Carvajal dohrál souboj na polovině hřiště a vidí žlutou kartu.
 
66
Domácí brankář se musel znovu zapojit do rozehrávky. Tentokrát zvolil riskantní nákop mezi napadající soupeře, ale obrana Elche to ustála.
 
65
Luka Modrič kouzlil na pravé straně hrací plochy, zbavil se obránce, jenže další zadák jej čistým způsobem dokázal odstavit od míče.
 
64
Další centr do velkého vápna měl směřovat na Karima Benzemu, jenže míč byl příliš prudký a proplachtil až do zámezí. Elche bude rozehrávat od branky.
 
63
Luka Modrič si našel odražený míč, zasekl si jej kolem obránce a vyslal dalekonosnou střelu pravačkou. Edgar Badía jeho pokus ukryl do rukavic.
 
62
Marcelo dostal přihrávku na levou stranu a zrychlil kombinaci Realu Madrid, což skončilo nedovoleným zákrokem na Toniho Kroose.
 
61
Casemiro dohrál soupeře v souboji na hranici velkého vápna soupeře a vidí žlutou kartu.
 
60
Toni Kroos se dostal do blízkosti velkého vápna, jenže jeho oblouček za obranu byl příliš prudký a domácí obrana získala míč.
 
59
Lucas Vázquez se z pravé strany prosmýkl do pokutového území a pokusil se o přízemní střelu na přední tyč. Domácí brankář jeho pokus vyrazil!
 
58
Real Madrid pokračuje v aktivitě směrem do útoku. Domácí fotbalisté si nyní pomohli jen odkopem a nikam se neženou. Čeká nás hodně zajímavá druhá půle.
 
57
Toni Kroos napadal rozehrávku domácího celku na jeho polovině. Obránce v bílém si před německým závodníkem na poslední chvíli pokryl míč a byl faulován.
 
56
Marcelo poslal zajímavou přihrávku za obranu domácího Elche, jenže domácí brankář vyrazil ven z velkého vápna a zakopl míč do bezpečí.
 
55
Real Madrid následně zahrával rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, kde číhal Varane, ale francouzský stoper se k zakončení nedostal.
 
54
Carvajal se ihned vydal na opačnou stranu ve snaze odčinit svůj faul v pokutovém území. Centr krajního obránce Realu se vznesl příliš vysoko a skončil v autu.
 
52
Elche právě vstřelilo branku!
Je vyrovnáno! K exekuci pokutového kopu se postavil FIDEL a střelou k tyči bezpečně vyrovnal!
 
51
Penalta pro Elche! Carvajal srazil rozběhnutého soupeře a sudí mu odpískal faul!
 
49
Karim Benzema skvěle napadal rozehrávku soupeře na jeho polovině. Francouzský útočník dostal pod tlak Sanchéze, ale ten míč odkopl do autu.
 
48
Aktivní Marcelo dostal přihrávku na polovinu hostujícího celku, krásně si obhodil prvního soupeře, jenže další hráč v bílém mu míč vypíchl do autu.
 
47
Stopeři domácího celku si vyměnili několik přihrávek na vlastní polovině. Elche se poté vysokým nákopem vydalo vpřed, ale obrana Realu v čele s Ramosem si poradila.
 
46
Real Madrid obstaral výkop do druhého poločasu dnešního souboje. Favorizovaný celek v něm bude chtít navýšit vedení z první půle.
 
46
Začal druhý poločas.
 
První poločas končí! Po úvodní pětačtyřicetiminutovce může být spokojenější favorizovaný Real Madrid. Hosté vstoupili do utkání aktivněji a dostali se do vedení brankou Modriče. Real navíc mohl zahrávat pokutový kop, ale VAR odhalil, že domácí obránce ve vápně nezahrál rukou. Do kabin se proto odchází za stavu 0:1.
 
45+1
První poločas skončil.
 
45+1
Real Madrid hraje v nastavení s míčem na kopačkách a nikam už se nežene. Naopak fotbalisté Elche ještě rozehrávku velkého favorita atakují.
 
45
Nastavuje se jedna minuta!
 
45
Carvajal kouzlil na pravé straně, jenže jeho kouzla centrem do velkého vápna neskončila. Obrana domácího celku tentokrát mohla zůstat klidná.
 
44
Exekuce přímého kopu se ujal Marco Asensio, který poslal pěkný centr na hranici velkého vápna, ale Benzema hlavičkou z velké dálky branku neohrozil.
 
43
Dani Carvajal si skvěle pokryl míč na polovině soupeře a Juan Sanchez Miño mu kopačkou přišlápl nohu. Real bude zahrávat přímý kop.
 
42
Karim Benzema prošel s míčem u nohy na hranici velkého vápna, jenže si nedokázal vytvořit prostor pro zakončení. Hosté nadále zůstávají na míči.
 
41
Po delší době se Elche podívalo do pokutového území, ale obránci Realu Madrid zvládli rozehrávku s velkým přehledem a postupně se dostali vpřed.
 
40
Carvajal dostal přihrávku na pravou stranu, po které se prosmýkl do pokutového území, ale jeho pobídka skončila až v zámezí.
 
39
Real Madrid nadále pokračuje v kombinaci s míčem na kopačkách, ale nedostává se do zakončení. Elchce se během první půle prakticky jen brání.
 
38
Penalta se nakonec kopat nebude! VAR odhalil, že obránce zasáhl míč nohou!
 
37
Pozor! Vše ještě bude řešit VAR!
 
36
Penalta pro Real Madrid! Rozhodčí viděl po Modričově střele ruku a ukázal na značku pokutového kopu!
 
35
Casemiro nedovoleným zákrokem zboural jednoho z domácích fotbalistů a daroval Elche rozehrávku na vlastní polovině.
 
34
Ivan Marcone se dral na polovinu Realu Madrid, ale Toni Kroos k němu dobře přistoupil a nedal domácímu fotbalistovi prostor pro zakončení.
 
33
Dani Carvajal napadal rozehrávku soupeře na jeho polovině. Zadáci Elche sice přišli o míč, jenže nikdo v dresu Realu si netroufl na střelu.
 
32
Modrič dostal prostor na pravé straně hrací plochy, odkud odcentroval do šestnáctky. Na malém vápně následně upadl Karim Benzema, ale penalta se nepíská.
 
31
Luka Modrič poslal přihrávku na pravou stranu, kde byl osamocený Carvajal, jenže druhý jmenovaný nedokázal přesně rozehrát.
 
30
Po půlhodině dnešního souboje dostal přihrávku do pokutového území Lucas Vázquez, ale Víctor Rodríguez se mu položil pod nohy a srazil míč do autu.
 
29
Sergio Ramos skvěle vystoupil na polovině hřiště, kde získal odražený míč a bez problémů rozehrál na levou stranu. Real má vývoj duelu zcela pod kontrolou.
 
28
Courtois se vydal ven z branky a zapojil se do rozehrávky Realu Madrid. Belgický brankář rozehrál na pravou stranu, kde byl osamocený Carvajal.
 
27
Real Madrid zahrával další přímý kop v blízkosti velkého vápna soupeře. Toni Kroos poslal centr na přední tyč, ale obrana Elche znovu kralovala ve vzdušném prostoru.
 
26
Edgar Badía se musel zapojit do rozehrávky domácího celku. Brankář Elche poslal pobídku na levou stranu, ale obrana Realu míč rychle získala.
 
25
Další akce Realu Madrid končí zdviženým praporkem asistenta rozhodčího. Na své postavení si nedal pozor útočník Karim Benzema.
 
24
Real Madrid zahrával přímý kop v blízkosti pokutového území. Jeho rozehrávky se ujal Toni Kroos, nicméně centr německého záložníka skončil na hlavě obránce.
 
23
Marcelo si dal pozor na přihrávku za obranu Realu Madrid, rychle se vrátil na svou pozici a hlavou prodloužil míč do zámezí. Elche bude jen vhazovat.
 
22
Žlutou kartu dostává Sergio Ramos (Real Madrid CF).
 
21
Real Madrid právě vstřelil branku!
Real Madrid svou aktivitu z úvodu dnešního souboje přetavuje v úvodní branku! LUKA MODRIČ rozjel celou akci, po které zakončoval Asensio, jehož rána se od břevna odrazila zpátky do hřiště a chorvatský záložník míč dorazil do branky!
 
20
Vázquez se hnal za nákopem na hranici velkého vápna, jenže domácí stoper Gonzalo Verdú si dal pozor a odhlavičkoval míč do bezpečí.
 
19
Antonio Barragán dostal přihrávku na pravou stranu a potáhl míč na polovinu Realu Madrid. Domácí obránce však rozehrál jen na Casemira.
 
18
Karim Benzema se hnal za nákopem za obranu domácího celku, jenže skákavý míč se svezl po trávníku až do rukavic připraveného brankáře.
 
17
Za dalším centrem se v pokutovém území tlačil Casemiro, který dostal domácí obránce pod velký tlak, ale vše nakonec vyřešil Badia, který si došel pro míč.
 
16
Luka Modrič se v blízkosti velkého vápna dostal k odraženému míči, krásně otočil hru na levou stranu, ale Marcelo centr do šestnáctky neprocedil.
 
15
Elche se po delší době znovu vydalo na polovinu Realu Madrid, ale domácí celek zatím kombinuje daleko od šestnáctky. Bílý balet se brání bez větší námahy.
 
14
Další ofenzivní akci Realu Madrid zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Své postavení si nepohlídal Benzema a asistent rozhodčího musel zvednout praporek.
 
13
Casemiro podpořil ofenzivu Realu Madrid náběhem do blízkosti velkého vápna, jenže místo zakončení roztáhl hru na pravou stranu. Hosté pokračují v obléhání vápna soupeře.
 
12
Elche zahrávalo svůj první rohový kop v dnešním souboji. Nadýchaný centr přiletěl na malé vápno, ale sudí našel faul jednoho z domácích fotbalistů.
 
11
Luka Modrič se v souboji na polovině soupeře dopustil útočného faulu, což neuniklo zraku hlavního rozhodčího, který mu odpískal faul.
 
10
Real Madrid se usadil v blízkosti velkého vápna a házenkářským způsobem si hledá cestičku do zakončení. Domácí zatím brání pozorně.
 
9
Benzema si troufl na individuální průnik do pokutového území, jenže jeho přechod do vápna skončil na noze prvního obránce v bílém dresu.
 
8
Dani Carvajal poslal prudkou přihrávku na hranici velkého vápna, jenže Karim Benzema si míč nedokázal pokrýt a byl od něj odstaven.
 
7
Dani Carvajal spěchal za Ramosovým nákopem na pravou stranu, jenže míč na hrací ploše neudržel ani ve skluzu. Elche bude vhazovat na vlastní polovině.
 
6
Varane se také musel zapojit do rozehrávky Realu Madrid na vlastní polovině. Francouzský stoper poslal pobídku na pravou stranu, ale hosté u míče dlouho nezůstali.
 
5
Dani Carvajal se zapojil do rozehrávky Realu Madrid na polovině hřiště. Krajní obránce následně prošel do blízkosti velkého vápna, ale přihrávkou na Benzemu zhatil akci ofsajdem.
 
4
Hosté se dostali do prvního zakončení. Lucas Vázquez centrem z pravé strany našel na zadní tyči Toniho Kroose, jehož hlavička prolétla kolem zadní tyčky.
 
3
Sergio Ramos prošel s míčem u kopačky na polovinu hřiště a snaží se dirigovat rozehrávku Realu Madrid. Favorizovaný celek od začátku ukazuje, že bude chtít diktovat tempo od samotného začátku.
 
2
Raphaël Varane se otočil před napadajícím soupeře a bez problémů míč odkopl do bezpečí. Real Madrid následně vybojoval vhazování.
 
1
Domácí Elche obstaralo výkop do prvního poločasu dnešního souboje. Domácí celek se ihned vydal do útoku, ale první nákop odehrál do bezpečí Casemiro.
 
1
Utkání právě začalo.
 
Oba týmy už nastupují na hřiště. Real Madrid bude hrát v černém, zatímco Elchce oblékne bílé dresy.
 
Úvodní sestavy:

Elche CF: Badía – Barragán, Verdú (C), Josema, Miño – V. Rodríguez, Marcone, Guti, Fidel – Boyé, Rigoni.
Náhradníci: Rodríguez – Carrillo, Calvo, Cifuentes, Donald, Y. Koné, Josan, Lucumí, Luismi, Milla, Nino, Morente.

Real Madrid CF: Courtois – Carvajal, Varane, Ramos (C), Marcelo – Modrić, Casemiro, Kroos – L. Vázquez, Benzema, Asensio.
Náhradníci: Altube, Lunin – Jović, E. Hazard, Vinícius Júnior, F. Mendy, M. Díaz, Ödegaard, Militao, Nacho Fernández, Odriozola Arzallus, Valverde.

Rozhodčí: Figueroa – Martínez, Carreňo.
 
Elche CF

Domácí Elche má naprosto opačné starosti. Ve třinácti odehraných zápasech získal domácí celek pouze patnáct bodů a zatím mu patří sedmnáctá pozice ligové tabulky. Na Valladolid má k dobru jen jediný bod, ale odehrálo o dva zápasy méně. V posledním kole Elche ukopalo remízu 2:2 s Osasunou, která se krčí na samotném dně tabulky.
 
Real Madrid CF

Hostující Real Madrid po špatném vstupu do sezóny vstoupá tabulkou směrem vzhůru. Po patnácti duelech má na svém kontě třicet dva bodů a je druhý za vedoucí Atléticem Madrid, které má stejný počet bodů, ale odehrálo o dva zápasy méně. Real v lize zvítězil už pětkrát v řadě. Naposledy doma přehrál 2:0 Granadu.
 
Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání španělské La Ligy mezi Elche a Realem Madrid. Výkop je stanoven na 21:30.
 
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:30.