konec FK Dukla Praha – FC Vysočina Jihlava
3:3
(2:0)
Komentuje: Karel Jedlička
 
90+2
Ještě jedno taktické střídání provede Vysočina Jihlava: ze hřiště odchází Luis Arroyo, pár vteřin stráví na hřišti Justin Araujo-Wilson.
 
90+2
Zcela volný Tomáš Lauko měl na kopačce rozhodnutí, jeho prudká křížná rána zleva však letí mimo zadní tyče.
 
85
Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Dominik Preisler, přichází Štěpán Krunert.
 
81
81. Vojtěch KŘIŠŤÁL - 3:3
 
81
Jihlava právě vstřelila branku!
Už se zdálo, že rozehrávkou rohu nakrátko hosté pohrdnou, ale chyba lávky – Smejkalův parádní centr umístil na zadní tyči nikým nehlídaný VOJTĚCH KŘIŠŤÁL hlavou o zem do sítě.
 
79
79. Vojtěch HADAŠČOK - 3:2
 
79
Dukla právě vstřelila branku!
Doumbia si narazil s Ugwuem, obehrál dvojici protihráčů a na pravém křídle našel zcela volného VOJTĚCHA HADAŠČOKA, který nasadil gólmanovi jesle. Lancman si na míč stačil jen sáhnout.
 
73
Dvojí střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odcházejí Róbert Kovaľ a Lukáš Buchvaldek, nastupují Tomáš Lauko a Marek Fábry.
 
72
Žlutou kartu dostává Mohamed Doumbia (Dukla Praha).
 
65
Poprvé střídá Vysočina Jihlava: ze hřiště odchází Fares Shudeiwa, opačným směrem míří jeho osmnáctiletý vrstevník Michal Ševčík.
 
61
Trenér Dukly Praha Roman Skuhravý reaguje na nepříznivý vývoj prvním střídáním v přerušené hře: ze hřiště odchází Kim Sung-bin, ofenzívu posílí Vojtěch Hadaščok.
 
56
56. Luis ARROYO - 2:2
 
56
Jihlava právě vstřelila branku!
Výborný nástup do druhého poločasu podtrhuje vyrovnáním LUIS ARROYO. Bleskurychlou akci zahájil na půlící čáře ziskem míče Shudeiwa a přes Smejkala se dostal míč k rozběhnutému ekvádorskému útočníkovi, který z 10 metrů zavěsil na zadní tyč.
 
52
52. Tomáš SMEJKAL - 2:1
 
52
Jihlava právě vstřelila branku!
V sibiřské zimě zahřál výpravu z Vysočiny TOMÁŠ SMEJKAL. Uprostřed pokutového území si zasekl Arroyovu přihrávku a z osmi metrů propálil k tyči Radu, který si na balon pouze sáhl.
 
45
45. V šanci Jihlavy přestřeluje Lacko
 
45
Smejkalův přímák odhlavičkovali domácí jen před Matúše Lacka a kapitán Vysočiny prudkou šlehou z velkého vápna těsně přestřeluje.
 
39
39. Hostům pomohlo břevno při Buchvaldkově ráně
 
39
Jihlavští jen sledovali přízemní kombinaci Dukly. Po Doumbiově uličce se protáhl za obranu Buchvaldek a napálil břevno! Z dorážky pak přestřeluje Kozma.
 
36
36. Červovu ránu vyráží Rada na roh
 
36
Konečně náznak jihlavské příležitosti! Ze Slavie hostující Červ vypíchl rozehrávku a hosté postupovali tři na tři. Červ se rozhodl po krátké zasekávačce zakončit sám a svůj prudký projektil namířil přímo do Rady, který vyboxoval na roh.
 
29
29. Buchvaldek Lancmana nepřehodil
 
29
Brankář Rada pomáhá domácím s rozehrávkou daleko za velkým vápnem a z rychlého přenesení hry vyplynula šance Buchvaldka, který se zblízka pokusil přelobovat Lancmana, jenže oblouček neměl dostatečný sklon a zastavují ho zdvižené ruce jihlavského gólmana.
 
8
8. Lukáš BUCHVALDEK - 2:0
 
8
Dukla právě vstřelila branku!
To je direkt! Hned po rozehrání narýsoval další kolmici Doumbia na Preislera, který posouval míč malým vápnem před bránu. Tam k němu měl sice nejblíže hostující Křišťál, jenže skluzem trefil pouze nohu LUKÁŠE BUCHVALDKA, od kterého se míč odráží do sítě.
 
7
7. Daniel KOZMA - 1:0
 
7
Dukla právě vstřelila branku!
Buchvaldkův roh prodloužil hlavou Piroch a na dva dotyky ho „donesl“ z bezprostřední blízkosti až do brány kapitán DANIEL KOZMA.