konec Borussia Mönchengladbach – Real Madrid CF
2:2
(1:0)
Komentuje: Martin Augustin
 
90+3
Real Madrid právě vstřelil branku!
Hosté zachraňují téměř prohraný zápas! Zidanovi se vyplatil tah s vysunutím Sergia Ramose na hrot! Kapitán Realu totiž po Modričově centru sklepl na zadní tyči balón hlavou před bránu a CASEMIRO z hranice malého vápna vyrovnává – 2:2.
 
87
Real Madrid právě vstřelil branku!
Gól naděje pro Real! Centr Valverdeho z pravé strany směřoval na zadní tyč. Míč zachránil u brankové čáry Casemiro, který ho hlavou vrátil před bránu a KARIM BENZEMA zakončoval z bezprostřední blízkosti halfvolejem pod břevno – 2:1.
 
58
Mönchengladbach právě vstřelil branku!
Domácí zvyšují na 2:0, byť se MARCUS THURAM původně ani moc neradoval, protože si zřejmě myslel, že byl v ofsajdu! Akci odstartoval právě on pasem na pravé křídlo, kam si seběhl Stefan Lainer. Po jeho centru se dostal ke střele z prostoru penaltového puntíku Alassane Pléa, Courtois balón vyrazil jen před sebe a za obranou stojící Thuram pohodlně doklepával do prázdné brány. Opakované záběry ukázaly, že vystoupit z obranné linie zapomněl Ferland Mendy, jehož taktická chyba tedy stále Bílý balet druhý inkasovaný gól.
 
33
Mönchengladbach právě vstřelil branku!
Domácí využili otevřené obrany Realu! K odraženému míči po obranné hlavičce se dostal Alassane Pléa, který si narazil s Hofmannem a z pravé strany adresoval krásnou křížnou přihrávku nabíhajícímu MARCUSOVI THURAMOVI, který z levé strany šestnáctky propálil Courtoise na zadní tyč.