konec Levante UD – Real Madrid CF
0:2
(0:1)
Komentuje: Martin Dvořák
 
90+5
Real Madrid právě vstřelil branku!
V posledních vteřinách nastavení již domácí vrhli všechno do útoku, dokonce i gólman Fernández byl daleko venku z branky a po ztrátě míče se dostal do úniku KARIM BENZEMA, který si nasprintoval k vápnu, tam obešel vracejícího se obránce a přes gólmana Fernándeze dává výsledku definitivní podobu.
 
90+3
Žlutou kartu dostává Jorge Miramón (Levante UD).
 
90
Nastavuje se pět minut.
 
89
Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Federico Valverde, přichází Martin Ödegaard.
Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Luka Modrić, přichází Isco.
 
77
Rúben Vezo (Levante) v další šanci domácích a znovu vše vyřešil gólman Realu fantastickým zákrokem.
 
73
Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Mickaël Malsa, přichází Nemanja Radoja.
 
72
Žlutou kartu dostává Enis Bardhi (Levante UD).
 
71
Až nyní známe výsledek – gól není uznán, dle VARu se Sergio Ramos nacházel v ofsajdu, hosté tak i nadále vedou těsně 1:0.
 
70
Stále se nehraje, řeší se situace, kdy Sergio Ramos dokázal hlavou dostat míč do branky a buď šlo o ofsajd nebo o útočný faul.
 
69
Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Marco Asensio, přichází Rodrygo.
Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Vinícius Júnior, přichází Lucas Vázquez.
 
68
Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází José Luis Morales, přichází Dani Goméz.
 
68
Sergio Ramos (Real Madrid) dostává míč hlavou do sítě poté, co Modrić rozehrál volný kop z levé strany, ale gól není uznán, do hry vstupuje VAR.
 
60
Další skvělý zákrok Thibauta Courtoise (Real Madrid), který, po rohovém kopu Levante, vyráží střelu jednoho z útočících hráčů reflexivně pravou nohou.
 
58
Thibaut Courtois (Real Madrid) se nyní předvedl proti střele Enise Bardhiho, který to zkusil, po dlouhém sprintu, zpoza vápna a byla to velmi dobrá střela.
 
55
Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Nikola Vukčević, přichází Jorge De Frutos.
Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Roger Martí, přichází Gonzalo Melero.
 
55
Vinícius Júnior (Real Madrid) si naběhl do vápna, kam přišla z levé strany, od Benzemy, přihrávka, ale střelec zatím jediného gólu nedokázal míč usměrnit do branky, to ale byla velká šance hostů.
 
51
Velká chyba domácích v rozehrávce, míč zablokoval Luka Modrić, od něhož se odrazil před Benzemu, jehož pohotová střela končí na tyči.
 
47
Rozhodčí bleskově zkonzultoval celou situaci s VARem a střet bránícího Enise Bardhiho s útočícím Modrićem neposoudil jako v rozporu, penalta se nepíská.
 
31
José Campaña (Levante) rozehrál první roh domácích, ten hosté odvrátili pouze dalším rohem, Campaña si tak centr z levé strany zopakoval, míč šel na zadní tyč, kde se dostal Nikola Vukčević k hlavičce a vůbec ne špatné, orazítkoval totiž břevno!
 
16
Real Madrid právě vstřelil branku!
Luka Modrić rozehrál roh z pravé strany, míč ve vápně hlavou zasáhl Casemiru, za nímž stál úplně volný VINÍCIUS JÚNIOR, který měl dostatek času a prostoru na to, aby si střelu připravil, čehož využil dokonale a poslal nechytatelnou technickou střelu na vzdálenější tyč.
 
4
Žlutou kartu dostává Casemiro (Real Madrid CF).
 
2
Luka Modrić (Real Madrid) posílal z levé strany přihrávku na malé vápno, kde by asi do odkryté branky doklepával Karim Benzema, kdyby přihrávku nezachytil bránící hráč.