konec FC Zbrojovka Brno – FK Viktoria Žižkov
6:1
(4:1)
Komentuje: Daniel Kinc
 
80
Brno právě vstřelilo branku!
Domácí vedou už o pět branek a drtí svého soupeře! Vintr se rozběhl vpřed a parádně našel na pravé straně volného MARTINA SEDLÁKA. Ten měl proti sobě posledního obránce, míč zasekl doleva a zakončil krásnou technickou ranou na zadní tyč. Brněnský záložník tak premiérový start za áčko Brna ozdobil hned po dvou minutách na hřišti premiérovým gólem – 6:1.
 
57
Brno právě vstřelilo branku!
Autorem branky je PETER ŠTEPANOVSKÝ.
 
42
Brno právě vstřelilo branku!
Pomohl okamžitě a domácí znovu vedou o tři trefy! Právě Vaněk skvělou kolmicí vysunul do šestnáctky Růska. Ten z jedničky odcentroval a Pachlopník zblízka zakončil na čáře do Švengera. Míč pak vypadl v chumlu po nepřesném odkopu beka pro JANA HLADÍKA, který si jej posunul doprava a tvrdou ranou jej napálil přesně k levé tyči – 4:1.
 
39
Žižkov právě vstřelil branku!
Tentokrát už hosté snižují a nutno dodat, že zaslouženě. Centr Bazala z levé strany směřoval skvělé do druhé vlny na volného Nabijeva, který ještě ranou k tyči neuspěl, odražený míč se ale odrazil ke zcela volnému IGORU SÚKENNÍKOVI, jenž jej napálil z voleje neomylně k tyči – 3:1.
 
23
Brno právě vstřelilo branku!
A domácí vedou už o tři trefy! K penaltě se tentokrát postavil ANTONÍN RŮSEK, který se s ničím nepáral a míč napálil prudce do pravé šibenice. Švenger neměl nárok, vybral si totiž opačný kout branky – 3:0.
 
15
Brno právě vstřelilo branku!
Další šance už je využita a domácí svému soupeři zasazují druhý úder. Po kombinaci na pravé straně se vpřed vysunul PETER ŠTEPANOVSKÝ, který kousek za vápnem napřáhl ke krásné technické ráně a jeho pokus vymetl levou šibenici. Švegner se za míčem jen ohlédl – 2:0.
 
3
Brno právě vstřelilo branku!
Domácí velmi rychle otevírají skóre dnešního duelu! Ondřej Pachlopník znovu potvrdil, že hraje v obrovské formě, když na pravé straně převzal míč a kolem bránícího hráče se protáhl do šestnáctky. Svou akci nakonec vyšperkoval prudkou přihrávkou mezi nohy obránce na úplně volného JANA HLADÍKA, který zblízka zakončil pohodlně do prázdné branky – 1:0.