konec FC Zbrojovka Brno – MFK Chrudim
3:2
(2:1)
Komentuje: Daniel Kinc
 
75
Brno právě vstřelilo branku!
Srbská explodovalo nadšením, domácí jdou i v deseti do vedení. Bariš na pravé straně obešel dva soupeře a skvěle vysununul Pachlopníka, který z posledních sil odcentroval po zemi do vápna a jeho pas si našel z druhé vlny nabíhající ADRIÁN ČERMÁK, který ve skluzu špičkou kopačky na dlouhou nohu procpal míč k tyči – 3:2.
 
56
Chrudim právě vstřelila branku!
Hosté přesilovku využívají poměrně brzy a je srovnáno! Po jednoduché přihrávce se k míči na hranici vápna dostal TOMÁŠ DOSTÁLEK, který se kličkou zbavil beka a prudkou ranou prostřelil Šustra. Tomu stížila zákrok i teč jednoho z bránících hráčů, který míč lehce přizvedl – 2:2.
 
40
Brno právě vstřelilo branku!
Domácí otáčejí skóre duelu a rázem vedou! Po sérii přihrávek vysunul Přichystal napříč vápnem nabíhajícího ANTONÍNA RŮSKA, který si počínal sám před Mrázkem jako zkušený mazák a brankář hostů jednoduše přeloboval – 2:1.
 
22
Brno právě vstřelilo branku!
Domácí po rohovém kopu srovnávají. Centr Pachlopníka hlavou skvěle na bližší tyči prodloužil Růsek a hosté na penaltě úplně zapomněli na PAVLA DREKSU, který míč trkl neomylně pod břevno branky Chrudimi – 1:1.
 
14
Chrudim právě vstřelila branku!
Hosté sehráli rohový kop mistrně a na Srbské překvapivě vedou! Centrovaný balón jeden z hostů pustil mezi nohama takticky na nabíhajícího MICHALA TRÁVNÍČKA a ten jej z jedničky napálil nekompromisně pod břevno Šustrovy svatyně – 0:1!